Juupajokelaislähtöinen nyrkkeilijä Ivan Perälä kohtaa puolalaisen Adam Cieslakin – ottelu isketään Tallinnassa

Ivan Perälä
Ammattilaisnyrkkeilijä Ivan Perälä on juupajokelaislähtöinen. Hänen seuraava nyrkkeilun ammattilaisottelunsa on maaliskuussa puolalaista Adam Cieslakia vastaan.

Nyrkkeilijä Ivan Perälän seuraava ottelu isketään reilun kuukauden kuluttua Tallinnassa. Juupajokelaislähtöinen, nykyisin Nokialla asuva urheilija kohtaa lauantaina 9. maaliskuuta kuusieräiseksi suunnitellussa ottelussa Puolan Adam Cieslakin.

Cieslak on tällä hetkellä noin 140 sijaa Perälää korkeammalla boxrecin rankingissa. Ottelusta kertovassa tiedotteessa kerrotaan, että 32-vuotias Cieslak aloitti ammattilaisuransa huhtikuussa 2013. Ammattilaisotteluita hän on kerännyt tililleen 20.

Puolalaisen kerrotaan yleensä pitävän yllä aktiivista ottelutahtia. Kahteen otteeseen hän on kuitenkin pitänyt lähes neljän vuoden ottelutauon.

Suomessa Cieslak on nyrkkeillyt ammattilaisena kahdesti. Molemmilla kerroilla hän aiheutti pistetappion suomalaisnyrkkeilijälle. Huhtikuussa 2014 mies voitti Vaasassa Mika Haapasalmen ja elokuussa 2023 hän voitti Timo Laineen Kirkkonummella.

27-vuotias Ivan Perälä suoritti ammattinyrkkeilydebyyttinsä heinäkuussa 2022 Savonlinnassa ja on tähän mennessä iskenyt kuusi voitokasta ottelua.

Lue myös: Juupajokelaislähtöinen Ivan Perälä otti tyrmäysvoiton – seuraava ottelu miehellä on Itävallassa

Viime vuonna hän oli ranneoperaation vuoksi noin 10 kuukauden ottelutauolla. Siltä hän palasi voitokkaasti lyöden joulukuun alussa Unkarin Peter Orlikin keskeytyksellä Itävallassa uransa ensimmäisessä kuusieräiseksi suunnitellussa ottelussa.

– Odotan innolla tätä matsia, sillä tämä on ennakkoon selkeästi sellainen kamppailu, jossa vastustaja haluaa aidosti tulla haastamaan minua voitosta, kommentoi Ivan Perälä ottelua tiedotteessa.

– Cieslak on Ivan Perälälle selkeä tasonnostovastustaja, mutta samalla myös ottelu, joka on ilman muuta myös voitettavissa oleva kamppailu. Tämä on Ivanille todellinen tasonmittaus, kun muistetaan, miten puolalainen voitti elokuussa Timo Laineen, sanoo Perälän manageri Markus Lammi tiedotteessa.

Vuonna 2022 Perälä voitti Ammattinyrkkeily.net -sivuston yleisöäänestyksessä Vuoden 2022 soturi -tittelin.

Lue myös: Ivan Perälä voitti Vuoden Soturi 2022 -äänestyksen – palasi viime vuonna voitokkaasti kehään kolmen vuoden ottelutauon jälkeen ja sai hyvän alun ammattilaisuralleen: tälle vuodelle suunniteltu kuutta–seitsemää matsia

Leave a Comment