Juupajokelaislähtöinen Ivan Perälä otti tyrmäysvoiton – seuraava ottelu miehellä on Itävallassa

Ivan Perälä, nyrkkeily
Ivan Perälä (vas.) astui lauantaina Tallinnassa nyrkkeilykehään ja otti viidennen voiton ammattilaisnyrkkeilyottelusta. Myös Marko Mononen voitti ottelunsa Tallinnassa.

Juupajokelaislähtöinen ammattinyrkkeilijä Ivan Perälä voitti lauantai-iltana Tallinnassa uransa viidennen ammattilaisottelun.

Kisatiedotteessa kerrotaan, että Perälä kukisti Georgian Tristan Khizanishvilin ottelun toisessa erässä teknisellä tyrmäyksellä.

Lue myös: Ivan Perälä voitti Vuoden Soturi 2022 -äänestyksen – palasi viime vuonna voitokkaasti kehään kolmen vuoden ottelutauon jälkeen ja sai hyvän alun ammattilaisuralleen: tälle vuodelle suunniteltu kuutta–seitsemää matsia

Kolmannen keskeytysvoittonsa iskenyt Perälä oli kärsinyt ottelun alla flunssasta, mutta toipui levon myötä kuitenkin ottelukuntoon. Hän aloitti ottelun vahvoilla ja terävillä iskuilla erityisesti georgialaisnyrkkeilijän vartaloon.

Toisessa erässä Perälän useiden kovien osumien myötä Khizanishvilille laskettiin lukua ja samassa yhteydessä kehätuomari myös keskeytti ottelun Perälän voitoksi.

26-vuotiaan Perälän ottelulista on nyt lukemissa 5–0, joista kolme on tyrmäysvoittoja.

Seuraava kerran Perälä ottelee maaliskuun lopussa Wienissä, Itävallassa.

– Viikkoa ennen ottelua alkanut sairastelu aiheutti pientä pelkoa ennakkoon, että pystynkö ottelemaan, mutta onneksi flunssa meni viime hetkillä ohi niin, että pystyin nousemaan kehään täydessä iskussa. Minulla on mahtava tiimi ympärilläni ja nyrkkeilijänä olen kehittynyt ammattilaisuran alkuvaiheessa isoin harppauksin, kommentoi Ivan Perälä kisatiedotteessa.

Perälän ottelun voi katsoa Facebookin urheilijasivultaan videotallenteena.

Leave a Comment