Pirkanmaa

Pirhan kuntayhteistyölle voimakasta kritiikkiä – ”Joka kerta hämmästyttää se, kuinka huonosti Pirha tuntee paikalliset tilanteet”

Pirkanmaan hyvinvointialue saa kunnilta risuja heikosta yhteistyöstä. Maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelussa mukana ollut nykyinen Juupajoen kunnanjohtaja Riku Siren lataa suoraan, ettei Pirhan alkuperäinen kuntayhteistyöajatus toteudu arjessa.

Pirhan kuntayhteistyölle voimakasta kritiikkiä – ”Joka kerta hämmästyttää se, kuinka huonosti Pirha tuntee paikalliset tilanteet” Lue lisää

Uusi EU-edustaja Harri Airaksinen: ”Yhteydenpito ja kaupanteko vaativat liikkumista ja tapaamisia”

Nykyinen Business Tampere Oy:n toimitusjohtaja ja tuleva Tampereen ja Pirkanmaan Brysselin EU-edustaja ja toimiston johtaja Harri Airaksinen patistelee yritysten kaupparatsuja liikkeelle jalkautumaan asiakkaiden luokse. Hän varoittaa, että käpertyminen vain Teamsin välityksellä tapahtuvaan yhteydenpitoon koituu kohtalokkaaksi aktiiviselle asiakassuhteelle.

Uusi EU-edustaja Harri Airaksinen: ”Yhteydenpito ja kaupanteko vaativat liikkumista ja tapaamisia” Lue lisää

Ainakin 10 ehdokasta Pirkanmaalta tavoittelee paikkaa EU-parlamenttiin

Tämänhetkisen tiedon mukaan kesäkuisissa europarlamenttivaaleissa on mukana kymmenen pirkanmaalaista ehdokasta. Vasemmistoliitolla on peräti kolme ehdokasta ja Suomen Keskustalla sekä Vihreällä liitolla molemmilla kaksi ehdokasta Pirkanmaalta. Sen sijaan Liike Nyt, Suomen Kristillisdemokraatit eikä Suomen ruotsalainen kansanpuolue ei ole saanut vielä yhtään pirkanmaalaista ehdokasta. Ehdokasasettelu vahvistetaan perjantaina 10. toukokuuta Helsingin vaalipiirilautakunnassa.

Ainakin 10 ehdokasta Pirkanmaalta tavoittelee paikkaa EU-parlamenttiin Lue lisää

28 uutta jäsentä POK:n 60-paikkaiseen edustajistoon, noin joka viides jäsenistä äänesti

Pirkanmaan Osuuskaupan edustajiston vaaleissa annettiin liki 1 100 ääntä enemmän kuin neljä vuotta sitten pidetyissä osuuskauppavaaleissa. 46 299 jäsentä käytti äänioikeuttaan liki 220 000 jäsenestä. Kuitenkin äänestysaktiivisuus laski aavistuksen vuoden 2020 vaalien 22, 5 prosentista tämänkertaiseen 21,2 prosenttiin. Huomionarvoista on, että äänistä peräti 58,4 prosenttia annettiin edelleen postitse ja 41,6 prosenttia verkossa.

28 uutta jäsentä POK:n 60-paikkaiseen edustajistoon, noin joka viides jäsenistä äänesti Lue lisää