Mediakortit

Mediakorteista löydät Oriveden Sanomien eri markkinointivaihtoehdot hintoineen, ja mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot. Klikkaa kiinnostavaa mediakorttia, niin se avautuu PDF-tiedostona.

Oriveden Sanomat mediakortti

Mainonta Oriveden Sanomien paperilehdessä

Oriveden Sanomien paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Oriveden Sanomien paperilehteä lukee yhteensä jopa 12 000 lukijaa (KMT 9/2021). Paperilehdessä julkaistaan moduulimainosten lisäksi palveluhakemistoa, joka on kooste paikallisten yritysten palveluista.

Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien Liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

Oriveden Sanomat paperilehden mediakortti Oriveden Sanomat palveluhakemisto mediakortti

 

Mainonta Oriveden Sanomien digikanavissa

Oriveden Sanomien digikanavissa vierailee viikoittain jopa 6 000 lukijaa (Google Analytics 9/2021). Digitaaliset mainokset näkyvät orivedensanomat.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digitaaliset mainokset ovat esillä myös Oriveden Sanomien uutissovelluksessa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se kahdessa koossa. Kahden koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

  • 960 x 360 px
  • 300 x 250 px

 

Sisältömarkkinointi Oriveden Sanomissa

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan valintasi mukaan paperilehdessä, orivedensanomat.fi:ssä ja lehden uutissovelluksessa. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

Oriveden Sanomat sisältömarkkinointi mediakortti

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.