Mainostajan pikaopas

Oriveden Sanomat nostaa valokeilaan Oriveden alueen kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallissisällöt kiinnostavat ihmisiä sekä digissä että printissä, mikä tarjoaa mainostajalle monipuolisia mahdollisuuksia näkyä paikallisesti.

Oriveden Sanomat

Oriveden Sanomat täystilausOriveden Sanomat lyhyesti

  • 12 900 paperilehden lukijaa joka viikko
  • 6 300 uniikkia digilukijaa joka viikko
  • Paperilehden ilmestymispäivä keskiviikko
  • Uutissovelluksessa ja orivedensanomat.fi:ssä julkaistaan joka päivä tuoreita paikallisuutisia
  • Pääasiallinen levikkialue Orivesi, Juupajoki, Längelmäki ja Eräjärvi
  • Tutustu mediakortteihimme täällä.

Mainostamalla Oriveden Sanomissa tavoitat alueen kaikki pääkohderyhmät naisista ja miehistä lapsiperheisiin ja ikäihmisiin sekä paikallisiin päättäjiin. Tarjoamme mainostajille monenlaista näkyvyyttä sekä paperilehdessä että digitaalisissa kanavissamme.

Näin printtimarkkinointi toimii:
Luotettava ja mieleinen mainosmedia tavoittaa ostovoimaiset kuluttajat

Tutustu

Oriveden Sanomat paperilehden mainosLUOTETTAVUUS
Verkossa leviävien valeuutisten ja vihapuheen maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana. Siksi paperilehti on mainostajalle suotuisa mediaympäristö.

TAVOITTAVUUS
Paperinen paikallislehti tavoittaa hyvin alueen ostovoimaiset kuluttajat. Oriveden Sanomilla on viikossa jopa 12 900 printtilukijaa.

LÄHEISYYS
Paikallislehti on kaikille tuttu mediaympäristö, jossa suomalaiset kohtaavat mainontaa mielellään. Lehti on kuin läheinen ystävä, ja siitä luetaan tarkasti sekä toimitukselliset että kaupalliset sisällöt.

TUTKITUSTI TEHOKASTA
Paperinen sanomalehti on se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien Liitto 09/2016). Siksi mainostaminen paperilehdessä kannattaa.

NÄIN SE TEHDÄÄN
Ensin ideoimme kanssasi mainoksen näkökulmaa. Keskustelun perusteella teemme ehdotuksen, jonka hyväksytämme sinulla.

Tutustu printtimainonnan mediakorttiimme täällä.

 

Näin digimarkkinointi toimii:
Elävä banneri johdattaa asiakkaan luoksesi

Tutustu

Oriveden Sanomat bannerimainosLIIKE
Lisäämme bannereihin aina liikettä, joka kiinnittää katsojan huomion tehokkaasti. Bannerimainonta on nykyaikaista ja dynaamista markkinointia.

LINKKI
Bannerin linkki vie klikkaajan suoraan haluamaasi paikkaan, esimerkiksi kotisivullesi. Bannerimainonnan teho perustuu ensisijaisesti mainosnäyttöihin. Kuitenkin erityisen kiinnostavat mainossisällöt voivat saada potentiaalisen asiakkaasi klikkaamaan mainostasi.

TAVOITTAVUUS
Bannerit ovat tärkeä osa Oriveden Sanomien uutissovellusta ja orivedensanomat.fi-sivustoa. Paikallislehti tavoittaa digikanavissaan hyvin alueen ostovoimaiset kuluttajat. Oriveden Sanomien digikanavissa vierailee viikossa jopa 6 300 uniikkia kävijää.

LÄHEISYYS
Paikallislehden digikanavissa mainoksesi on esillä aidosti paikallisessa kontekstissa. Siksi mainoksesi huomataan paremmin Oriveden Sanomien digikanavissa kuin globaaleilla tai kansallisilla digimainonnan alustoilla. Paikalliset mainokset kiinnostavat lukijoita verkossa yhtä paljon kuin paikalliset uutiset.

NÄIN SE TEHDÄÄN
Banneri syntyy helposti. Me teemme keskustelun pohjalta ehdotuksen, jonka hyväksytämme sinulla.

Tutustu bannerimainonnan mediakorttiimme täällä.

 

Näin sisältömarkkinointi toimii:
Kiinnostava sisältö sitouttaa lukijan

Tutustu

Oriveden Sanomat sisältömarkkinointiSITOUTUS
Kiinnostava sisältö vetää lukjoita puoleensa ja sitouttaa heitä viesteihisi. Aidosti hyödyllinen, koskettava tai hauska sisältö sitouttaa lukijan erityisen tehokkaasti.

TARINA
Sisältömarkkinoinnin keinoin voit kertoa yrityksestäsi tarinan, joka jää lukijoiden mieleen. Hyvä tarina jättää pitkäaikaisen muistijäljen, josta on hyötyä, kun lukija valitsee tulevaisuudessa sopivia palveluntarjoajia.

TAVOITTAVUUS
Sisältömarkkinointijutut ovat tärkeä osa Oriveden Sanomien digikanavia, ja monesti viikon luetuimmat jutut saattavat olla sisältömarkkinointijuttuja. Paikallislehti tavoittaa digikanavissaan hyvin alueen ostovoimaiset kuluttajat. Oriveden Sanomien digikanavissa vierailee viikossa jopa 6 300 uniikkia kävijää. Sisältömarkkinointijutut ovat näyttävästi esillä myös paperilehdessä, jota lukee viikoittain jopa 12 900 lukijaa.

LÄHEISYYS
Pääset tuomaan esiin yrityksesi asiantuntemusta osana lukijoiden arkea. Sisältömarkkinoinnin avulla voit kertoa yrityksestäsi enemmän, ja näin tulet entistä tutummaksi potentiaalisten asiakkaidesi silmissä.

NÄIN SE TEHDÄÄN
Ideoimme kanssasi jutun näkökulmia, kirjoitamme jutun ja otamme valokuvat. Ennen julkaisua juttu hyväksytetään sinulla.

Tutustu sisältömarkkinoinnin mediakorttiimme täällä.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.