Uusi yrittäjä on aina uutisen paikka – analytiikka kertoo, että myös lukijamme pitävät yrittäjyyteen liittyvistä jutuista

Pari viikkoa sitten pidetyssä Oriveden ja Juupajoen Yrittäjien yhteisessä Yrittäjäjuhlassa oli vieraana Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jenni Pöllänen. Hän kertoi juhlassa, miten hienoa oli, että yrittäjiä ja yrittäjyyttä oli saavuttu yhdessä juhlistamaan, ja että yrittäjäyhdistykset olivat valinneet palkittavan vuoden yrittäjän.

Näin ei jokaisella paikkakunnalla Pirkanmaalla enää tehdä. Yrittäjäpalkitnoja ei siis jokaisessa kunnassa jaeta. Pölläsen mukaan palkitsemisperinne on kuitenkin niin hieno, että hän kannusti vaalimaan sitä Oriveden ja Juupajoen alueella vielä pitkään.

Lue myös: Amorinrannan kesäkahvilan kuuluisaan kakkuun uppoaa kilokaupalla mansikoita joka viikko – heinäkuun rutistuksen jälkeen Juupajoen vuoden yrittäjät jatkavat pari- ja perheterapeutin työtään, joka on näyttänyt yhden riidanaiheen olevan ”hirvittävän yleinen”

Lue myös: Kolme kivijalkaa on pitänyt kiviveistämön pystyssä – vuosien mittaan Jari Kulmanen on alkanut myös paremmin ymmärtää, miten pitkän perinteen jatkaja hän yrityksessään on

Juhlassa palkitut yrittäjät ovat ansainneet palkintonsa. Huomionosoitus on kiitos jo ehkä pitkiksikin muodostuneista yrittäjän urista, paikkakunnan esille nostamisesta, tinkimättömästä työmoraalista ja menestyksestä.

Yhtä hienoa työtä tekevät myös kaikki muut paikkakuntiemme yrittäjät. Lehden toimituksessa me myös tiedämme, että lukijamme ovat erittäin kiinnostuneita lukemaan yrittäjäaiheisia juttuja. Tähän teemalehteen yrittäjyyttä käsitteleviä juttuja onkin nyt tehty suuri määrä. Kaikkia suunnittelemiamme juttuja emme vielä edes toteuttaneet, joten yrittäjätarinoita on tulossa lisää.

Uusi, paikkakunnalla toimintansa aloittava yritys on aina uutinen. Jos sellainen on naapurustoon tullut, kannattaa siitä heti antaa toimitukseen vinkki. Yhtä lailla kerromme myös mielellämme muita yrittäjätarinoita. Olkaa siis valmiina kertomaan tarinanne, kun teille toimituksesta soitamme.

Leave a Comment