Kansalaisopiston ja kaupungin vastine Soili Juntumaalle

Kiitos Soili Juntumaalle palautteestasi (OS 24.5.2023) koskien Oriveden seudun kansalaisopiston tapahtumien tiedottamista.

Lue myös: Orivedellä informaatio ei kulje – kirjoittajaa harmittaa, kun tapahtumista ei saa riittävästi tietoa

Lue myös: Vastaus Soili Juntumaan kirjoitukseen ”Orivedellä informaatio ei kulje”

Kuten 19. huhtikuuta käydyssä viestinvaihdossamme totesin, kansalaisopistolla on hyvin rajalliset määrärahat maksetun mainonnan hyödyntämiseen. Tästä syystä joudumme käyttämään harkintaa näiden resurssien käytössä. Pääosin hyödynnämme kansalaisopiston ja Oriveden kaupungin omia sekä muita maksuttomia markkinointi- ja viestintäkanavia.

Suurimmista tapahtumista kansalaisopiston ja kulttuuripalveluiden osalta (mm. Hämeen Kevätsoitto, Oriveden Vanhat talot ja pihat jne.) ilmoitamme aina Oriveden Sanomissa. Kaikki tapahtumat löytyvät kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterista, olemmehan kaupungin ylläpitämä oppilaitos ja palvelu.

Lisäksi viestimme aktiivisesti toiminnastamme OSKO:n Facebook-sivulla, keskustan alueen keskeisimmillä ilmoitustauluilla sekä kaupungin sähköisillä infotauluilla. Näissä kanavissa tapahtuman kelloaika ja muut tärkeät tiedot on aina ilmoitettu.

Kaupungintalon aulassa on sähköinen infotaulu, jossa on kosketusnäyttö. Kosketusnäytöllä myös netittömät henkilöt pääsevät helposti selaamaan kaikkia kaupungin tapahtumakalenterin tapahtumia.

Nykyään markkinointi ja viestintä on hyvin monikanavaista ja pääosin sähköistä. Ymmärrämme, että se asettaa tiedon seuraamiselle monenlaisia haasteita.

Olemme iloisia, että pitkän korona-ajan hiljaiselon jälkeen olemme jälleen päässeet nauttimaan erilaisista tapahtumista ja kulttuuritarjonnasta. Meidän kokemuksemme mukaan tapahtumissa on ollut varsin mukavasti yleisöä ja saamamme palaute on ollut mieltä lämmittävää.

Olemme pyrkineet tekemään parhaamme ja voitavamme, jotta palvelisimme teitä kuntalaisia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Pia Maria Ahonen

Kansalaisopiston rehtori ja kulttuurijohtaja

Oriveden kaupunki

 

Jenni Koponen

Tiedottaja

Oriveden kaupunki

Leave a Comment