Orivedellä informaatio ei kulje – kirjoittajaa harmittaa, kun tapahtumista ei saa riittävästi tietoa

Olen yrittänyt kevään aikana etsiä kellonaikoja kansalaisopiston tilaisuuksista löytämättä mistään!

En saa tarvitsemaani tietoa edes lehden nettisivuilta.

Kuinka voin arvata, että pitäisi mennä kaupungin nettisivuille – ja kuinka nettittömät mummut – ja etsiä sieltä jostain viidakosta nämä tiedot. Tämä ei ole kuluttajaystävällistä toimintaa.

Vapaan kansalaistoiminnan tapahtumista Oriveden Sanomat voisi tiedottaa paremmin ja velotuksetta. Vapaalla kansalaistoiminnalla tarkoitan voittoa tavoittelematonta ja pienimuotoista harrastustoimintaa.

Oriveden Sanomien linja on kuulemma se, että kellonaikoja ei laiteta toimittajien tekemiin juttuihin, jotta saataisiin ilmoitustuloja. Mutta jos ilmoituksiakaan laiteta, niin ei tule tulojakaan Sanomille ja asiakkaat kärsivät.

Miksi myöskään OSKO ei ole varannut rahaa ilmoitteluun, vaikka haluavat pitää yleisötilaisuuksia? Niihin ei tule yleisöä, jos ei ole tietoa. Muutamissa tämän kevään esityksissä Suojalla onkin ollut hyvin vähän väkeä. Näinkö kulttuuria tuetaan? Ilmoitustaulutkaan eivät tavoita kaikkia.

Olin yhteydessä Oskoon ja Oriveden Sanomiin asian tiimoilta, mutta näyttää siltä, että kukaan ei ota vastuuta asiasta eikä halua maksaa.

Olen tilannut Oriveden Sanomia vuosikymmenien ajan ja odotan saavani tarvitsemani informaation sen kautta edelleen.

Soili Juntumaa

Lue myös: Vastaus Soili Juntumaan kirjoitukseen ”Orivedellä informaatio ei kulje”

Leave a Comment