Lentopallon naisten maajoukkue sai lisää osaamista OrPosta – Andrea Carasi toimii maajoukkueen apuvalmentajana

Andrea Carasi, Fabio Monta
OrPon päävalmentaja Andrea Carasi (vas.) toimii nyt myös lentopallon naisten maajoukkueen apulaisvalmentajana. Arkistokuva: Veli-Jussi Lietsala

OrPon naisten Mestaruusliigajoukkueen päävalmentaja Andrea Carasi on valittu lentopallon naisten maajoukkueen apuvalmentajaksi.

Lue myös: Putkisaari ja Aronen ovat mukana maajoukkueen leiriryhmässä – ensimmäinen leiri alkaa 11. toukokuuta

Lue myös: Päävalmentaja Andrea Carasi kaipaa pitempiä pelaajia ja lisää ammattilaisuutta ensi kauteen – jakaisi mielellään osaamistaan myös muille OrPon valmentajille, mutta ensimmäisellä kaudella kukaan ei vielä tullut neuvoja kysymään

Lentopalloliitto kertoi asiasta torstaina julkaistussa tiedotteessa, jossa julkistettiin myös muut miesten ja naisten lentopallomaajoukkueiden valmennuksen ja muun henkilöstön kokoonpanot.

Tiedotteessa kerrotaan, että naisten maajoukkueen päävalmentaja Nikolas Buserille on nimetty kolme apuvalmentajaa. Heistä tärkeässä roolissa on Puijo Wolleyn päävalmentaja Pekka Seppänen.

– Naisten maajoukkue on viime vuosina vakiinnuttanut tasonsa EM-kisajoukkueena ja joukkueessa on potentiaalia edelleen kehittyä seuraavalle tasolle eli jatkopeleihin. On tietysti kunnia päästä mukaan osaksi staffia auttamaan ja tukemaan joukkuetta matkalla kohti kesän päätavoitteita, toteaa maajoukkueeseen nyt mukaan tuleva Seppänen tiedotteessa.

Toinen apuvalmentaja on OrPon Andrea Carasi ja kolmas jo aiemminkin mukana ollut Joonas Huhtakangas.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että naisten joukkueenjohtajana aloittaa Ari-Matti Joki, fysiikkavalmentajana jatkaa Anuliisa Österlund ja fysioina vuorottelevat Laura Gustavsson ja Petteri Friberg.

– Olen todella tyytyväinen, että olemme saaneet kasaan erinomaisen monipuolisen staffin, joka takaa laadukkaan työn kesälle. Hienoa, että tässä joukossa on paljon jatkuvuutta hyvin sujuneilta viime vuosilta. Uudet jäsenet tuovat tietysti uudenlaista osaamista ja näkemystä ryhmään. Tämä on todella tärkeää myös. On hienoa saada kaksi Mestaruusliigan päävalmentajaa mukaan ja uskon, että tämä tuo myös liigan puolelle uutta, naisten päävalmentaja Buser toteaa tiedotteessa.

Buser toteaa tiedotteessa, että Seppänen on tehnyt hienoa työtä Puijo Wolleyssa.

– Hänen tapansa työskennellä joukkueen kanssa on juuri mitä haluan meillekin mukaan. Andrea tuo myös oman osaamisensa mukaan ja samalla loputtoman määrän energiaa, Buser sanoo tiedotteessa.

Maajoukkuepestinsä lisäksi Carasi toimii myös OrPon naisten liigajoukkueen päävalmentajana.

Lue myös: OrPon ensi kauden joukkue alkaa olla kasassa, nimiä odotetaan vielä papereihin – joukkueeseen nostettu omia junioreita kehittymään ja haastamaan aloitusseitsikkoa, seuraavakin ulkomaalaisvahvistus tulee Ukrainasta

Leave a Comment