Putkisaari ja Aronen ovat mukana maajoukkueen leiriryhmässä – ensimmäinen leiri alkaa 11. toukokuuta

Oriveden Ponnistuksen naisten lentopallon Mestaruusliigajoukkueen Emilia Putkisaari ja Ada Aronen ovat mukana naisten maajoukkueen kesän leiriryhmässä.

Naisten maajoukkueen ryhmään kesälle 2023 valittiin yhteensä 30 pelaajaa. Heistä noin 20:n kanssa aiottiin aloittaa maajoukkueleiritys toukokuussa. Putkisaari ja Aronen ovat leiriryhmässä mukana.

Lue myös: Kaksi OrPon pelaajaa on valittu naisten lentopallomaajoukkueen kesän pelaajaryhmään – mukaan ryhmään valituista koostetaan EM-kisajoukkue

Ensimmäinen leiri on toukokuun puolivälissä, toinen toukokuun lopulla ja kolmas kesäkuun puolivälissä.

Myös OrPossa aiemmin ja kaksi edellistä kautta Kuusamossa pelannut Sanna Häkkinen on valittu leiriryhmään, samoin kuin Längelmäeltä kotoisin oleva, päättyneellä kaudella LP Kangasalaa edustanut Netta Rekola.

Putkisaari ja Häkkänen ovat liberoita. Heidän lisäkseen leiriryhmään kuuluu kolmantena liberona LP Viestin Netta Laaksonen.

Aronen on yleispelaaja. Hänen lisäkseen leiriryhmään kuuluu viisi yleispelaajaa: Hilkka Hujanen ja Emilia Kääntä Puijo Wolleysta, Suvi Kokkonen Rote Raben Vilsiburgista, Jessica Kosonen TED Ankara Kolejilleristä ja Iida Pöllänen LP Kangasalta.

Aiemmin Lentopalloliitto on tiedottanut, että leirityksessä mukana olevista valitaan 14 pelaajan suuruinen joukkue syksyn EM-kisoihin kesäkuun lopulla.

Leave a Comment