Oriveden Tuiskun edustuksen Suomen Cup -kausi on alkanut – takana on kaksi ottelua ja matka jatkuu seuraavalle kierrokselle

Oriveden Tuisku
Oriveden Tuiskun ottelukausi on jo alkanut. Takana on kaksi Suomen Cupin ottelua, joista molemmista Tuisku on ottanut voitot. Kuva: Mika Tapiolinna

Miesten Vitoseen tälle kaudelle noussut Oriveden Tuiskun edustuksen jalkapallokausi on alkanut. Joukkue on pelannut kaksi Suomen Cupin ottelua ja se on voittanut niistä molemmat.

Lue myös: Oriveden Tuiskun miehillä on lauantaina edessään herkullinen ottelu – voitolla tai tasapelillä joukkue varmistaisi ensi kaudeksi paikan vitosdivariin

Lue myös: Nyt se on varmaa! – Oriveden Tuiskun miesten joukkue nousee Vitoseen ensi kaudeksi

Ensimmäisessä ottelussa maaliskuun alussa Suomen Cupin tasauskierroksella Tuisku kohtasi Miesten Kutosessa pelaavan Lammin Vedon Kalevala Park Rangersin.

Tuisku voitti ottelun 0–4. Erno Koskinen teki kaksi maalia. Juho Saramäki ja Eino Maunu tekivät yhden maalin mieheen.

Sunnuntaina joukkue pelasi toisen ottelun. Vastassa oli Nelosessa pelaava Lammin Veto. Tuisku oli ottelun kotijoukkue, mutta Orivedellä matsia ei pelattu. Pelipaikkana oli Kaupin talvikenttä Tampereella.

Tuisku vei ottelun 5–3. Maalin tilastoihinsa saivat Samuli Pitkäkoski, Erno Koskinen ja Miika Tapiolinna. Kahden maalin päivästä pääsi nauttimaan Juho Saramäki.

Suomen Cupin toisen kierroksen otteluita pelataan 10. huhtikuuta saakka. Tuiskun ottelun ajankohta ja vastustaja tälle kierrokselle eivät vielä ole selvillä.

Suomen Cupiin ovat saaneet ilmoittautua mukaan kaikki Palloliiton alaiseen miesten sarjatoimintaan osallistuvat joukkueet sekä miesten JKKI-joukkueet. Otteluista seuraavalle cup-kierrokselle etenee vain voittaja.

Tuiskun edustuksen joukkueessa pelaavat tällä kaudella:

Eetu Karjalainen, Santeri Pitkäkoski, Miro Seppälä, Santeri Pirttinen, Eino Koho, Erno Koskinen, Eerik Koskinen., Topi Sulkunen, Eetu Rönkä, Arttu Raukola, Miika Tapiolinna, Anton Tuomala, Eerik Tapiolinna, Esko Höysniemi, Joni Rosenblad, Juho Saramäki, Mika Haapala, Samuli Pitkäkoski, Antti Pisilä, John Trye, Pasi Hakkio, Eino Maunu, Leevi Tuominen, Jami Pekkanen, Janne Suhonen, Matti Salminen ja Kari Koskinen.

Joukkueen valmentajina toimivat Kari Koskinen, Taisto Pitkäkoski ja Mika Tapiolinna.

Joukkueen ottelut Vitosessa alkavat 21. huhtikuuta. Vierasottelussa tulee tuolloin vastaan Nekalan Pallo.

Juttua on muokattu 20.3.2023 klo 18.13: Juttuun on vaihdettu kuvitukseksi joukkueen kuva.

Leave a Comment