Nyt se on varmaa! – Oriveden Tuiskun miesten joukkue nousee Vitoseen ensi kaudeksi

Oriveden Tuiskun ja Tampereen Akateemisen Mahdin ottelu Orivedellä päättyi lauantaina kotijoukkueen 5-2 voittoon.

Tulos tarkoittaa sitä, että Tuisku pitää ykkössijansa sarjataulukossa riippumatta siitä mitä jäljellä olevissa otteluissa tapahtuu. Näin Tuisku nousee ensi kaudeksi Vitoseen.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne ottelussa oli tasan 1-1. Tuiskun pelaajista maalin teki Samuli Pitkäkoski ottelun 13. minuutilla. Mahti tuli tasoihin 35. minuutilla.

Toinen puoliaika alkoi loistavasti. Janne Suhonen onnistui maalinteossa 50. minuutilla ja Eerik Tapiolinna 65. minuutilla. Mahti tasoitti tuli kuitenkin nopeasti maalin päähän, kun joukkue onnistui maalinteossa 66. minuutilla.

Tuisku teki loput maalinsa ottelun loppupuolella. Eino Koho onnistui 82. minuutilla ja hetkeä myöhemmin Erno Koskinen viimeisteli lukemiksi 5-2.

Tuiskun kausi päättyi lauantaina Rovastinkankaan tekonurmella pelattuun otteluun. Seuraavaksi miehet alkavat valmistautua futsal-kauteen.

Juttua on muokattu 25.9.2022 klo 15.09: Juttuun on korjattu viidennen maalin maalintekijäksi Erno Koskinen.