Vuoden tekijä -tunnustuksen Jääkiekkoliitolta saanut Niina Honkala ahkeroi Fortunassa mielellään lasten harrastuksen eteen – ”Hallilla huonompikin päivä muuttuu paremmaksi”

Niina Honkala sai loppuvuodesta Suomen Jääkiekkoliitolta Hämeen alueen Vuoden tekijä -tunnustuksen. Jääkiekko on koko perheen yhteinen harrastus. Arkistokuva: Juha Jäntti

Orivesiläinen Niina Honkala sai loppuvuodesta Suomen Jääkiekkoliitolta Hämeen alueen Vuoden tekijä -tunnustuksen jääkiekon eteen tehdystä työstä.

Jääkiekkoliiton kaikki kahdeksan aluetta palkitsee vuosittain ansioituneita seuratoimijoitaan Vuoden tekijä -tunnustuksella seurojen ja jääkiekon eteen tehdystä työstä.

Honkala on Fortunan sihteeri, tiedotustoimikunnan vastaava, yhden joukkueen rahastonhoitaja ja somevastaava sekä toisen joukkueen oheisvastaava.

– Niina on edistänyt seurassa monia asioita aivan uudelle tasolle ja on omalla aktiivisella otteellaan tartuttanut tekemisen meininkiä koko seuraan, Fortunan puheenjohtaja Jarkko Peurala perusteli.

Honkala itse tuntee päällimmäisenä kiitollisuutta saamastaan tunnustuksesta.

– Seurassamme on monia pyyteettömiä työmyyriä, jotka tunnustuksen ansaitsisivat. Sydäntä lämmittää kovasti, että tekemäni työ seuran hyväksi on huomattu ja että sitä arvostetaan, hän viestittää.

Parasta on yhteisöllisyys

Niina Honkala tuli mukaan seuran toimintaan kuutisen vuotta sitten, kun hänen vanhempi poikansa aloitti kiekkokoulussa.

Lue myös: Kiekkoilijaperheen arki on mukavasti menoa täynnä – jokaiselle viikonpäivälle riittää ohjelmaa

– Olen luonteeltani aktiivinen ja aikaansaava. Minulta löytyy kiinnostusta lajia ja lasten harrastusta kohtaan, joten puuhailu sen parissa tuntuu luontevalta ja on osa tämänhetkistä elämää.

Hän kertoo saaneensa seuratoiminnan myötä monia hienoja tuttavia elämäänsä.

– Hallilla huonompikin päivä muuttuu paremmaksi.

Hän iloitseekin, että juuri yhteisöllisyys onkin parasta seuratoiminnassa ja joukkuelajeissa.

– Yhdessä tekemällä saamme enemmän aikaan, Honkala korostaa.

Lue myös: Vuosikaudet ajatuksissa muhinut kiekkoleiri toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa, mutta lapset toivovat sille jo jatkoa – leiriviikon top vitoseen mahtuu muutakin kuin jääkiekkoa

Lue myös: Roope Hintz pistäytyi Oriveden jäähallilla järjestetyllä kiekkoleirillä – katso kuvat NHL-tähden vierailusta ja lue, mitä kiekkojuniorit halusivat hänestä tietää

Leave a Comment