Myös Juupajoella on käynnistynyt kaunein jouluikkuna -kilpailu – mukana on 18 jouluista ikkunaa eri puolilla kuntaa

Oriveden tapaan myös Juupajoella kisaillaan joulukuun ajan kunnan kauneimman jouluikkunan -tittelistä. Jouluikkunoita voi käydä bongailemassa pitkin pitäjää. Arkistokuva: Juha Jäntti

Oriveden tapaan myös Juupajoella on käynnistynyt kunnan kaunein jouluikkuna -kilpailu.

Lue myös: On aika äänestää vuoden 2023 Kaupungin kauneinta jouluikkunaa! – käy ihastelemassa ikkunoita ja anna ääni suosikillesi

Mukana kilpailussa on 18 jouluista ikkunaa. Jouluikkunakilpailusta ovat innostuneet niin yhdistykset, yritykset kuin järjestävä taho eli kunta ja sen eri toimijat. Jouluiseksi somistettuja ikkunoita on eri puolilla kuntaa: niin Korkeakoskella, Kopsamolla, Lylyssä kuin Petääjärvelläkin.

– Yllätyin ensin siitä, kuinka paljon tähän ilmoittauduttiin mukaan, mutta Juupajoellahan innostutaan, sanoo kuntamarkkinoinnin projektihenkilö Mervi Kinnunen.

Kaikista jouluikkunoista on kuvat Juupajoen kunnan nettisivuilla, mutta Kinnunen kehottaa kiertämään ikkunat livenä, jos vain suinkin mahdollista.

– Ne näyttävät parhaimmilta paikan päällä.

Äänestys on käynnissä koko joulukuun. Omaa suosikkiaan voi äänestää joko netin kautta tai kirjastossa paperilomakkeella.

Kinnunen toteaa, että jouluikkunakilpailu tähän tyyliin järjestetään nyt ensimmäisen kerran.

– Nalleikkunoita on ollut Vuorikiven Katriinan aikaan. Periaatteessa tämä on vähän sama juttu kuin silloin, kun nallet seikkailivat joulun aikaan ikkunoissa, mutta nyt sai tehdä nallejen kanssa tai ilman.

Lue myös: Nallejaosto tuo jouluiloa Juupajoella – tonttulakkeihin pukeutuneita nalleja voi bongata rastipolun ikkunoista

Leave a Comment