OrPon liigaottelut jatkuvat sunnuntaina – joukkue matkaa LP-Vampulan vieraaksi

OrPo aloitti liigakautensa maanantaina. Vastaan ottelussa asettui LP Kangasala, joka myös voitti ottelun. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

Maanantaina liigakautensa aloittanut OrPo kohtaa seuraavaksi LP-Vampulan. Ottelu pelataan sunnuntaina Huittisissa. LP-Vampulalle ottelu on kauden ensimmäinen kotiottelu.

Otteluennakon mukaan odotettavissa olisi tasaväkinen kamppailu. Joukkueet pelasivat ennen kauden alkua Orivedellä harjoitusottelun, jossa erilaisia kokoonpanoja testaillessa LP-Vampula oli parempi eräluvuin 1–3.

Ennakossa yhdeksi ja mielenkiintoiseksi pelaajaksi nostetaan OrPon Teija Vuorenmaa, joka pelasi viime kaudella Vampulassa. OrPossa Vuorenmaan rooli on yleispelaajana, Vampulassa hän pelasi enemmän hakkurin tontilla.

Ennakossa arvioidaan myös, että passariksi OrPoon Hämeenlinnasta siirtynyt Jenna Ylivainio tulee varmasti antamaan paljon passeja yleispelaaja Ada Aroselle sekä hakkuri Polina Kochetkovalle.

Lue myös: Hakkuriksi OrPoon tullut Polina Kochetkova on laittanut hyppysyöttöään kuntoon ja odottaa pääsevänsä pelaamaan suuren yleisömäärän edessä – ukrainalaispelaaja ei ota paineita maannaisensa edellisen kauden menestyksestä, vaan aikoo yltää itsekin samaan

LP-Vampulan valmistautuminen kauteen on sujunut erinomaisen hyvin. Joukkue on ollut koossa jo elokuun alusta ja uusi päävalmentaja Stefan Paunovic on saanut positiivisen vireen harjoituksiin.

Joukkueessa jatkaa seitsemän viime kauden pelaajaa ja sama positiivinen henki huokuu joukkueesta.

Vampulan liigakausi on alkanut tänään perjantaina vierasottelulla LP Viestiä vastaan. OrPon kausi alkoi maanantaina kotiottelulla, jossa se hävisi Kangasalle 1-3.

Leave a Comment