OrPon liigajoukkueen seitsemäs pelaaja on julkistettu – mukaan liittyy passari Nurmon Jymystä

Passari Aino Etelä liittyy OrPon liigajoukkueeseen, tiedottaa OrPo Facebook-sivullaan. Etelä on tehnyt joukkueen kanssa 1 + 1 vuoden sopimuksen.

Lue myös: OrPo julkisti jälleen yhden pelaajasopimuksen – mukaan liittyy LP-Vampulassa viime kaudella lähes 300 pistettä tehnyt hakkuri, josta tulee nyt yleispelaaja

OrPon päivityksessä kerrotaan, että Etelä on 21-vuotias jämsäläisen Jokilaakson Lentopallon kasvatti. Pituutta hänellä 173 senttimetriä.

Some-päivityksessä kerrotaan, että Etelä on aikoinaan pelannut lentopalloa neljä vuotta Jyväskylässä. OrPo hänelle on tuttu puolestaan yhden kauden ajalta, jolloin hän pelasi OrPon ykkössarja- ja A-juniorijoukkueissa. Orivedeltä hän siirtyi Pihtiputaalle Plokiin.

Pelaajarekisterin mukaan Etelä on pelannut ensimmäisen liigapelinsä marraskuussa 2019. Tuolloin hän edusti LP Vampulaa. Joukkueessa hän pelasi kaksi kautta ja kaksi edellistä kautta hän on pelannut Nurmon Jymyssä.

Etelä on pelannut yhteensä 82 liigaottelussa ja pisteitä hän on niissä tehnyt yhteensä 13.

– OrPo oli mulle paras vaihtoehto ihan lajitaidollisesti. Mä olen aina saanut OrPosta sellaisen kuvan, että täällä on tosi hyvä yhteishenki ja hyvä pöhinä päällä, niin oli helppo valinta tulla tänne. Tiedän, että päävalmentajan tietotaito on hurja, niin odotan paljon kehitysaskeleita eteenpäin ja ehkä uutta perspektiiviä passaamiseen, Etelä sanoo OrPo päivityksessä.

Some-päivityksessä Etelä kuvailee itseään periksiantamattomaksi taistelijaksi. OrPon joukkuetta hän kuvailee nuoreksi, nälkäiseksi ja työtä tekeväksi.

– Haluan ajatella, että mä olisin hyvä joukkuekaveri ja helposti lähestyttävä, hän sanoo some-päivityksessä.

OrPo on julkistanut nyt seitsemän ensi kauden pelaajaansa. Päättyneeltä kaudelta joukkueessa jatkavat Ada Aronen ja Jessika Mursula. Uusia pelaajia Etelän lisäksi ovat Teija Vuorenmaa, Milla Haapaniemi, Nea Subotic ja Henna Strengell.

Leave a Comment