OrPo julkisti jälleen yhden pelaajasopimuksen – mukaan liittyy LP-Vampulassa viime kaudella lähes 300 pistettä tehnyt hakkuri, josta tulee nyt yleispelaaja

Päättyneellä kaudella LP-Vampulassa hakkurina pelannut Teija Vuorenmaa on tehnyt sopimuksen OrPon kanssa. Sopimuksen kesto on 1+1 vuotta.

OrPo tiedotti uusimmasta pelaajasopimuksesta sunnuntai-iltana liigajoukkueen Facebook-sivulla.

Lue myös: OrPon oma kasvatti liittyy liigajoukkueeseen – iältään Milla Haapaniemi on vasta 15 vuotta

Sopimuksesta kertovassa some-päivityksessä sanotaan, että Vuorenmaa on VaLePan kasvatti. Hän on kuulunut myös U19-maajoukkueeseen. Ikää Vuorenmaalla on pian 21 vuotta ja pituutta hänellä on 181 senttiä.

Mestaruusliigan pelaajarekisterin mukaan Vuorenmaa on pelannut ensimmäisen liigapelinsä joulukuussa 2019. Tuolloin hän edusti LP Viestiä, kuten myös kaudella 2020–2021. Kaudella 2021–2022 Vuorenmaa ei pelannut Mestaruusliigassa.

OrPo liigajoukkueen Facebook-päivityksessä Vuorenmaa kertoo, että hän aikoo jatkossa keskittyä enemmän yleispelaajan rooliin. Joukkueeseen hän aikoo tuoda hyökkäysvoimaa ja hyvää fiilistä.

– Kun mainitsin siitä OrPossa, niin se oli täysin ok. Monet seurat varmaan näkee mut hakkurina, mutta nyt kun on mahdollisuus kehittyä yleispelaajana, niin se on iso asia, Vuorenmaa sanoo päivityksessä.

Päivityksessä mainitaan, että Vuorenmaan sopimukseen OrPon kanssa vaikuttivat myös Oriveden sopiva maantieteellinen sijainti ja kohtuullisen pituiset pelimatkat.

Vuorenmaa on kertonut OrPon väelle muuttavansa Tampereelle. Hän valmistautuu parhaillaan terveystieteiden pääsykokeisiin Tampereen, Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistoon. Jos paikka avautuu Kuopion kampukselta, aikoo Vuorenmaa suorittaa opintoja etänä.

Leave a Comment