Tänä pääsiäisenä noita hyppäsi toteemipaaluun – sen sijaan toinen Raimo Kuivajärven pihan noidista ei ole päässyt paistattelemaan auringossa

Tänä pääsiäisenä noita on toteemipaalussa. Raimo Kuivajärvestä on kiva nähdä, että autot hidastavat hänen kotinsa kohdalla ja seuraavat, mitä hän on tällä kertaa keksinyt. Kuva: Raimo Kuivajärvi

Viitapohjanraitilla asuva Raimo Kuivajärvi on jälleen pääsiäisen alla halunnut saada ohikulkijat hyvälle mielelle.

– Ihmiset tietävät jo kysyä, että onkos tämä se piha, jossa on aina tehty jotakin näkyviin. Tämä jää ihmisille mieleen. En tiedä, pitävätkö minua kylähulluna, mutta ainakin tunnistavat, Kuivajärvi hymähtää.

Tänä vuonna noita on kiivennyt toteemipaaluun.

– Tuli vaan mieleen laittaa se siihen, kun oli tuollainen mallinukke, joka istuu.

Kuivajärvi tietää jo, miten homma etenee.

– Joku kulkee hiljaksiin huonokuntoista tietä, kunnes hän hieraisee silmiään ja huomaa, että tänä pääsiäisenä noita on toteemipaalussa.

Lue myös: Lumi teki tepposet päistikkaa klapikuormaan päätyneelle pääsiäisnoidalle – ”Kyllä se siitä elpyy ja lähtee lentoon taas pääsiäisen jälkeen”

Kulkija hiljentää vielä vauhtia ja ehkä pysähtyykin. Ottaa kuvan ja hymyilee. Varsinkin viimeksi mainittua Kuivajärvi toivoo kulkijan tekevän.

– Odotamme kesää paremmalla mielellä, hän lähettää pääsiäisterveisensä.

Kuivajärvi kertoo, että oli kiinnittänyt taannoin huomiota kävelyllä olevaan pariskuntaan.

– He stoppasivat ja katselivat noitaa, ottivat valokuvan ja hymyilivät. Se jotenkin piristää varmaan niin heitä kuin minuakin, kun näen, että toiset ilahtuvat.

Viime pääsiäisenä päistikkaa klapikuormaan päätyneellä noidalla ei mene sen paremmin tänä vuonnakaan: nyt se on nimittäin sukeltanut lumihankeen. Saa nähdä, mihin kaikkialle se vielä päätyykään. Kuva: Raimo Kuivajärvi

Leave a Comment