Lumi teki tepposet päistikkaa klapikuormaan päätyneelle pääsiäisnoidalle – ”Kyllä se siitä elpyy ja lähtee lentoon taas pääsiäisen jälkeen”

Raimo Kuivajärven lähettämässä kuvassa pääsiäisnoita on päätynyt suin päin peräkärryyn kasattuun puukasaan. Kuva: Raimo Kuivajärvi

Pääsiäinen näyttää olevan Orivedellekin tulossa. Säästä kevään lähestymistä ei ole tällä viikolla huomannut, mutta Raimo Kuivajärven pihasta Viitapohjasta kuitenkin. Siellä on taas noita päätynyt päistikkaa klapikuormassa olleeseen peräkärryyn.

Lue myös: Tonttu kiipesi tikkaille kurkistelemaan omin jaloin, mutta kissan ja poron tanssi vaatii avukseen traktorin lasinpyyhkijän moottorin – vaarin nukkeleikit toivat voiton Oriveden Sanomien kansikuvakisassa

Toivottavasti tämän päivän virpojilla on ollut turvallisempia lentoja!

Kova lumipyry on aiheuttanut vielä lisähankaluuksiakin tälle noidalle.

– Lumisade painoi noidan luudan poikki, mutta korjataan se, kun sade lakkaa. Kyllä se siitä elpyy ja lähtee lentoon taas pääsiäisen jälkeen, Kuivajärvi uskoo.

Kuvan kissalle ja kahvipannulle on käynyt selvästi noitaa paremmin.

– Ne ovat kuin ihmeen kaupalla selvinneet sateensuojan alle turvaan.

Kuivajärvi viestittää, että hän on nähnyt vastaavanlaisen noidan lumikasassa jokunen vuosi sitten Oriveden asemanseudulla.

– Liekö se keksitty jatkoksi tonttuovelle, jossa näkyy vain tontun perä ja jalat, hän pohdiskelee.

Yhtä kaikki, Kuivajärvi on halunnut luoda piristystä koronan ja Ukrainan sodan ankeuksien vastapainoksi.

 

Leave a Comment