Ilona Rahkonen juoksi Jämsän karnevaaleissa sarjavoittajaksi – Lempäälän hyppykarnevaaleilla hän osallistui kolmeen lajiin ja paransi jokaisessa ennätystään

Yleisurheilun lajikarnevaaleja käytiin viikonlopun aikana eri puolilla maata.

Orivedenseutulaisille kirjattiin vain yksi voitto. Sen otti juupajokelainen, Oriveden Ponnistusta edustava Ilona Rahkonen Jämsän juoksukarnevaaleilta.

Lue myös: Ilonalle kaksi lajivoittoa ja kolmiottelun piirinmestaruushopeaa – kulta jäi vain kuuden pisteen päähän

Rahkonen juoksi 60 metrillä kuuman erän selkeään voittoon ajalla 9,17 (+2,1).

Hyppykarnevaaleilla Lempäälässä Rahkonen urakoi kolme lajia. Korkeushypyssä hänen tuloksekseen kirjattiin 117, kolmiloikassa 8,10 ja pituudessa 4,01. Ne olivat kaikki hänen omia ennätyksiään.

Lempäälässä Rahkonen kisasi T11-sarjassa eli vuotta omaa ikäänsä vanhempien sarjassa.

Oriveden Ponnistuksen korkeushyppääjä M19-sarjassa normaalisti kisaava Teemu Laurikainen miesten kisassa viidenneksi tuloksella 197. Hän selvitti sen ensimmäisellä yrityksellä.

Lue myös: Oriveden vuoden nuori urheilija luottaa harjoittelun voimaan – Teemu Laurikaisen haaveissa siintää olympialaiset

Myös M19-sarjassa hyppäävä Johan Grönroos ylitti korkeuden 197 vasta kolmannellaan, mutta pääsi vielä korkeuden 202 yli kolmannella yrityksellään. Tulos on M19-sarjassa kesän kärkitulos.

Kuulakarnevaalit käytiin Lohjalla. Naisten kisasta olivat poissa tilastokärki Eveliina Rouvali ja toisena oleva Senja Mäkitörmä.

Tilastokolmosella Kaisa Kymäläisellä oli saumat voittoon. Seinäjoen Emilia Kangas oli kuitenkin toista mieltä ja pukkasi voittoon tuloksella 15,81. Kymäläinen oli toinen tuloksella 15,65.

Hirsilän Pyrkivää edustava Kaisa Kymäläinen on työntänyt tällä kaudella tuloksen 16,30.

Lue myös: Kaisa Kymäläinen vaihtoi HirPyyn ja kohensi kuulaennätystään pari viikkoa sitten 30 sentillä – lennähtää viikonloppuna pohjoismaiseen hallimaaotteluun Uppsalaan, kauden päätavoite 17 metrin ylitys

Leave a Comment