Johanna Rosnell jälleen SM-mitaleilla – heittoviisiottelun kahdessa lajissa hän teki täsmälleen saman tuloksen

Johanna Rosnell on kisannut myös Orivedellä. Kesällä 2020 hän oli mukana Orivesi Games -kisoissa. Kuva: Juha Jäntti.

Oriveden Ponnistuksen aikuisurheilija Johanna Rosnell (N45) jatkoi SM-mitalitahtiaan heittoviisiotteluiden SM-kisoissa Nastolassa.

Rosnell teki tuloksen 2 372 pistettä ja sijoittui hopealle.

Lue lisää: Kipinä löytyi pitkän tauon jälkeen uudelleen – MM-kisat Ratinassa 2022 houkuttelevat Johanna Rosnellia

Kilpailun voitti Virtain Urheilijain Kirsi Koro 3 571 pisteellä. Virtolainen on huippukunnossa. Hän on parantanut toistuvasti ikäryhmän painonheiton Suomen ennätystä.

Rosnell ja Koro valittivat tehojen puuttuvan etenkin kuulantyönnössä. Korona on pitänyt punttisalien ovet lukossa ja se näkyy tuloksissa.

Rosnell heitti keihäässä kauden parhaansa 24,01 ja kiekossa otteluennätyksen 22,79. Myös moukarissa tulokseksi tuli keihään tavoin 24,01. Kuulassa Rosnellin tulos oli 6,94 ja painonheitossa 8,56.

Koron sarjassa kuulan tulos oli 9,22 ja kiekon 28,20. Keihäässä hän teki tuloksen 20,31, moukarissa 43,45 ja painonheitossa 14,01.

Heittoviisiottelun SM-kisat pidettiin 14. elokuuta.