MAINOS

Äänestäjä, löydä oma ehdokkaasi Oriveden Sanomien vaalikoneella

Oriveden Sanomien vaalikone on äänestäjän apuna oman ehdokkaan löytämisessä. Vaalikoneella voit tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiisi. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut Oriveden Sanomien toimitus. Vaalikone löytyy osoitteesta orivedensanomat.fi/vaalikone.

Oriveden Sanomien vaalinetistä löydät vaalikoneen lisäksi paljon muitakin vaalisisältöjä. Vaalinetti löytyy osoitteesta orivedensanomat.fi/kuntavaalit.

Vaalinetti kokoaa yhteen kaiken oleellisen kuntavaaleista Orivedellä ja Juupajoella:

Vaalisivustolta saat paljon tietoa äänestyspäätöksesi tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

MAINOS


Leave a Comment