MAINOS
Pirkanamaan Porakaivo GreanHeat

Takuuvarma vesi kruunaa Raisioloiden mökkielämän läpi vuoden

Piia ja Sami Raisiola ovat tyytyväisiä Ahti-Mökkiporakaivon omistajia. Ahkerille mökkeilijöille takuuvarma vesihuolto on tärkeä, koska he viettävät läpi vuoden paljon aikaa mökillään. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Ylinen Kirjasjärven rannalla Parkanossa oleva mökki kutsuu ylöjärveläisiä Piia ja Sami Raisiolaa luonnon rauhaan niin kesäisin kuin talvisin ja keväisin kuin syksyisin.Jo kahdeksan vuotta idyllisessä Kirjaskylässä mökkeilleiden Raisioloiden elämänpiiri mullistui viime syksynä, kun he hankkivat lomaparatiisiinsa GreenHeatin Ahti-Mökkiporakaivon. Hankinnan jälkeen vesihuolto on ollut varmoissa kantimissa jokaisena vuodenaikana.

– Vietimme paljon aikaa mökillämme viime talvenakin. Etenkin hankien keskellä koimme, miten loistava juttu jäätymätön Mökkiporakaivo on, Raisiolat kiittävät.

Kun onni oli suosinut Piia, ja hän voitti sastamalaisen Kirami Oy:n asiakaskilpailussa komean paljun. Pariskunta sanoo, että palju on ahkerassa käytössä.

– Nyt sen vedellä täyttäminen sujuu hienosti. Kun Mökkiporakaivon asentajat lupailivat, että kaivo tuottaa takuuvarmasti 1 500 litraa vettä vuorokaudessa, tieto miellytti meitä. Kaikesta parasta on, että paljun saa täytettyä reilussa tunnissa, Raisiolat iloitsevat.

– Kaiken kaikkiaan vesiasia on niin mallikkaalla tolalla, että jokapäiväinen elämä sujuu muitta mutkitta veden suhteen, he lisäävät.

Hupsista – toimiva kaivo ilmestyi tuossa tuokiossa

Piia ja Sami Raisiola ovat tottuneet aiemmassa mökkielämässäänkin jo siihen, että vesi rahdataan tavalla tai toisella vapaa-ajanviettopaikalle. Kirjaskylän paikan ostaessaan he saivat hyvää naapuriapua, eli vesihuolto pelasi moitteettomasti.
Viime vuoden syyspuolella Piia Raisiola tutustui GreenHeatin Ahti-Mökkiporakaivoon. Silmäily muuttui nopeasti suureksi kiinnostukseksi ja edelleen hankinnaksi.

– Kaikki tapahtui todella rivakasti. Otin yhteyttä GreenHeatiin, jossa asiaani paneuduttiin alusta lähtien perusteellisen tarkasti. Ei aikaakaan, niin mökillämme piipahti suunnittelija. Hän tutustui pihapiiriin etsien otollista kaivon sijaa. Suunnittelija otti huomioon toiveemme.

– Kun päätimme investoida Mökkiporakaivoon, hanke eteni uskomattomalla vauhdilla. Meillä oli kaivo parissa viikossa. Kaiken kukkuraksi vesisuoni löytyi vajaan 60 metrin syvyydestä. Vesianalyysit kertoivat, että laatu on kohdallaan., Raisiolat kertovat.

”Selkeä hinta on tärkeä asia”

Tyytyväiset Ahti-Mökkiporakaivon käyttäjät Piia ja Sami Raisiola arvostavat myös GreenHeatin erittäin selkeää hinnoittelutapaa.

– Kumpainenkin osapuoli tietää, mitä homma kustantaa, he kiittävät.
Raisiolat hyödynsivät Mökkiporakaivo-hankinnassaan kotitalousvähennyksen. Se oli vaikuttava kannustin hankinnalle.

– Arvostamme myös ystävällistä ja sananmittaista asiakaspalvelua. GreenHeatissa nämä taidot ovat hanskassa, he lisäävät.
Raisiolat ihastelevat Ahti-Mökkiporakaivon tyylikkyyttä ja maisemaan istuvuutta.

– Se maastoutuu silmänmukaisesti rantamäntyjen katveeseen.

Raisiolat suosittelevat vahvasti GreenHeatin Mökkiporakaivo-vaihtoehtoja kaikille, jotka pohtivat vesihuoltonsa järjestämistä.

MAINOS