Kunnan tunnusmerkit näkyville

Olen entinen eräjärviläinen ja nykyään eläkkeellä ollessani paljon viettänyt aikaani synnyinkotini maisemissa Eräjärven rannalla.

Olen aina ihaillut eräjärviläisten hienoa kotiseuturakkautta, mutta nyt valitettavasti silmääni on osunut pieni, mutta ainakin minua suuresti haittaava näky. Kysymys nimittäin on siitä, kun saavutaan Eräjärven kirkolle tulijan vastaanottaa kukilla koristellut tienvarsitaulut.

Tauluissa on varmaan ollut myös entisen Eräjärven kunnan vaakuna, mutta nykyään siinä on vain valkoinen taulu. Mielestäni tällainen välinpitämättömyys entisiä kunnan tunnusmerkkejä kohtaan on hyvin loukkaavaa ja valitettavasti antaa tulijalle sellaisen mielikuvan, että mahtaako täällä paikkakunnalla kaikki muutkin asiat olla vain ” hieman sinnepäin ”.

Ei luulisi ainakaan rahasta olevan kiinni kyseisen asian korjaaminen. Toivoisin vastaisuudessa minua vastaanottavan asialliset tunnukset, jotka osoittavat muillekin minne ollaan tultu.

Reino Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?