MAINOS

Oriveden Sanomien tilaajana saat aina enemmän: Näin aktivoit oman digitunnuksesi

Uusi orivedensanomat.fi

Jatkossa Oriveden Sanomien tilaajat tarvitsevat oman digitunnuksen lukeakseen lehteä eri digikanavissa. Uudella digitunnuksella tilaajat pääsevät käsiksi kaikkiin Oriveden Sanomien digipalveluihin:

Kaikki Oriveden Sanomien digisisällöt kuuluvat lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen automaattisesti.

Tilaajien vanhat digitunnukset lakkaavat toimimasta, ja kaikkien tilaajien tulee aktivoida itselleen uusi digitunnus.

Näin aktivoit oman digitunnuksesi

1.Mene osoitteeseen orivedensanomat.fi/tunnukset.

2. Täytä ja lomake ja seuraa ohjeita.
TÄRKEÄ HUOMIO: Jos olet lehden tilaaja, klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Näin olemassa oleva tilauksesi saadaan yhdistettyä osaksi digitunnustasi.

Entistä enemmän digisisältöä tilaajille

Oriveden Sanomien digipalveluita kehitetään aktiivisesti koko tulevan kesän ja ensi syksyn ajan.

NÄKÖISLEHTI VAIN TILAAJILLE
Oriveden Sanomien näköislehti muuttuu tilaajien omaksi palveluksi. Liitelehtien näköisversiot ovat jatkossakin avoimia kaikille lukijoille, mutta Oriveden Sanomat avautuu vain lehden tilaajille.

UUSI UUTISSOVELLUS
Toukokuun lopussa julkistetaan Oriveden Sanomien uusi uutissovellus, josta paikallisuutisia ja näköislehtiä on erityisen kätevää lukea.

SISÄLTÖÄ VAIN TILAAJILLE
Pian orivedensanomat.fi:ssä aletaan julkaista entistä enemmän sisältöä vain Oriveden Sanomien tilaajille. ”Tilaajille”-symboli erottaa tilaajajutut muista jutuista. Tilaajajuttuihin pääsevät käsiksi vain Oriveden Sanomien täys- ja digitilaajat, jotka ovat aktivoineet omat digitunnuksensa.

UUTISKIRJE
Kesällä lanseerataan Oriveden Sanomien uutiskirje, jonka tilaajat saavat sähköpostiinsa viikoittain. Lehden toimitus kokoaa uutiskirjeeseen viikon kiinnostavimmat paikallisuutiset ja -kuulumiset, joten tilaajille uutiskirje tarjoaa näppärän viikkokatsauksen orivedensanomat.fi:n tuoreisiin juttuihin.

VIDEOTUOTANTO ALKAA SYKSYLLÄ
Syksyllä luvassa on paikallista videotuotantoa, sillä lehden toimitus alkaa kuvata juttukeikoillaan tavallisia videoita, 360 asteen videoita sekä drone-videoita.

MAINOS


Leave a Comment