Ivan Perälä iski voittoon Tallinnassa – nyrkkeilijä otti ammattilaisuransa seitsemännen voiton

Ivan Perälä
Ivan Perälä otti lauantaina ammattilaisuransa seitsemännen voiton. Miehen sukujuuret ovat Juupajoella. Kuva: Ivan Perälän tiimi

Ammattinyrkkeilijä Ivan Perälä iski lauantai-iltana Tallinnassa ammattilaisuransa seitsemännen voiton.

Juupajoelta lähtöisin oleva, nykyisin Nokialla asuva Perälä kukisti aiemmin kaksi suomalaista lyöneen Puolan Adam Cieslakin pisteillä kuusieräisessä ottelussa. Arvostelutuomarien pisteet olivat 59–55, 60–54 ja 60–54.

Lue myös: Juupajokelaislähtöinen nyrkkeilijä Ivan Perälä kohtaa puolalaisen Adam Cieslakin – ottelu isketään Tallinnassa

Voiton myötä Perälän ottelulista koheni lukemiin 7–0, 4 tyrmäystä.

Kisatiedotteessa kerrotaan, että Cieslakia pidempi ja ulottuvampi Perälä otti ottelun komennon haltuunsa heti alusta alkaen eikä hän päästänyt puolalaista tosissaan taistelemaan ottelun voitosta missään vaiheessa.

Perälä oli puolalaista edellä nopeudessa, monipuolisuudessa ja iskuvoimassa.

– Olen tyytyväinen esitykseeni. Oman sairastelun ja sparrikaverien sairastelun vuoksi sparrit jäivät vähemmälle kuin olin valmentajani Aleksei Viktorovin kanssa suunnitellut, mutta suoritukseni oli hyvä.

– Toki parantamisen varaakin vielä on paljon. Puolalaiselle pitää antaa kunnioitusta siitä, että hän ei luovuttanut ottelua, vaikka ottikin vastaan paljon kovia iskuja, kertoo Ivan Perälä tiedotteessa.

Voiton myötä varmistui myös Perälän seuraava ottelu. Se käydään Helsingissä 8.6.2024.

– Hienoa päästä noin 1,5 vuoden tauon jälkeen ottelemaan myös Suomen kamaralla. Uskon, että siihen tapahtumaan tulee paljon fanejani katsomaan, sillä heitä matkusti myös Tallinnaan asti kannustamaan, iloitsee Perälä tiedotteessa.

Tapahtuman toinen suomalaisnyrkkeilijä Elias Okkonen kukisti georgialaisvastustajansa ensimmäisen erän keskeytysvoitolla mallikkailla vartaloiskuilla.

Ivan Perälä
Ivan Perälän (2. oik) tiimiin kuuluvat cutman Seppo Finnilä (vas.), avustaja Tarmo Vanhamäki ja valmentaja Aleksei Viktorov. Cutmanin tehtävänä on ennaltaehkäistä ja hoitaa ottelun aikana tulevia vammoja. Kuva: Ivan Perälän tiimi

Leave a Comment