Vastaa kyselyyn: oletko kohdannut Kela-taksia tilatessasi ongelmia?

Suur-Jyväskylän lehden uutisen (31.1.2024) mukaan Kela ei tällä hetkellä seuraa, kuinka moni Kela-taksien asiakkaista joutuu odottamaan tilattuja kyytejään yli luvattujen aikarajojen.

– Todennäköisesti vain harvat ihmiset, jotka tarvitsevat terveydentilansa perusteella Kelan korvaamia taksikyytejä, kykenevät tai vaivautuvat ilmoittamaan saamastaan huonosta palvelusta, jos he ovat joutuneet odottamaan taksia pitkään, jutussa kerrotaan.

Oman maakunnan tilausvälityskeskuksen numerosta matkaa edeltävänä päivänä viimeistään kello 14 tilatun Kela-taksin pitää saapua 15 minuutin sisällä sovitusta noutoajasta.

Taksimatka tilataan tilausvälityskeskuksesta myös silloin, kun henkilö tarvitsee taksia äkillisesti tai on unohtanut tilata taksin edellisenä päivänä. Näissä tilanteissa menomatkan terveydenhuoltoon pitää toteutua viimeistään kahden tunnin sisällä tilauksesta.

Kerro kokemuksistasi: onko tilaamasi Kela-taksi saapunut myöhässä vaaditusta ajasta, tai jopa jättänyt tulematta paikalle kokonaan? Vai onko kaikki sujunut mallikkaasti?

[wpforms id=”73453″]

Leave a Comment