Länkipohjan koulun oppilaat pääsivät lätkämatsiin Nokia-areenalle – kannustuskylteissä näkyi myös oman kylän nimi

Länkipohjan koulun oppilaat pääsivät lätkäreissulle Tampereen Nokia-arenaalle. Kannustuskylteissä tuotiin myös esiin, mistä he olivat paikalle tulleet. Kuva: Niko Riekkovaara

Länkipohjan koulun oppilaat pääsivät porukalla seuraamaan Nokia-areenalle Tapparan ja Saipan välistä kohtaamista jääkiekon SM-liigassa.

Lippuja matsiin oli koululaisille junailemassa Längelmäellä asuva Tapparan kannattaja ja yksi Porkkanapodin pitäjistä Niko Riekkovaara.

– Me saamme tukea podcastin pitämiseen ja mietimme, että mitä hyvää me voisimme vastaavasti tehdä. Ensin ajattelimme arpoa jollekin luokalle liput peliin. Sen ovat kuitenkin jo Tampereella monet yrityksen tehneet, joten vedin tässä vähän kotiinpäin ja päätimmekin viedä koko kyläkoulun peliin, Riekkovaara taustoittaa.

Pelireissulle ilmoittautui mukaan 25 lasta ja yhdeksän aikuista. Matka taittui Länkipohjan seudun kyläyhdistyksen järjestämällä bussikuljetuksella. Koulun vanhempainyhdistys järjesti lapsille eväät matkaan.

– Aina, kun jotain ruvetaan järjestämään, ensin on oltava mahdollisimman leveät hartiat, että varmasti lopulta saadaan tapahtumaan, Riekkovaara toteaa.

– Areenalla jokaikinen peli on iso ja hieno tapahtuma. Osa lapsista on siellä käynyt, mutta eivät varmastikaan kaikki. Hienoa, että saadaan järjestettyä, Riekkovaara fiilisteli etukäteen.

Hän naurahti tuolloin toivovansa, että lapset kannattaisivat Tapparaa. Hän kertoi myös kuulleensa, että lapset olivat valmistaneet kannatusmateriaalia, myös Länkipohjan kannustukseen.

– Se se meidän iso juttumme on, että saataisiin Länkipohjan kyläkin näkyviin Nokia-areenalla.

Ottelu päättyi Tapparan 5–2-voittoon, liekö Länkipohjan koulun oppilaiden kannustuksen siivittämänä?

 

Länkipohjan koululaiset pääsivät katsomaan Tapparan ja Saipan välistä ottelua. Kuva: Niko Riekkovaara

Leave a Comment