Perusopetuksen rehtorin ja hallintopäällikön rekrytoinnit ovat edenneet Juupajoella – kunnanhallitus päättää valinnoista maanantaina

Juupajoen perusopetuksen rehtorin valintaryhmä esittää, että perusopetuksen rehtorin virkaan valitaan filosofian maisteri Taimo Halme. Kunnanhallitus päättää asiasta maanantaina.

Valintaryhmän mukaan Halmeella tehtävään vaadittava kelpoisuus, kokemusta rehtorin tehtävistä, kuunteleva ja kehittävä työote pedagogisessa johtamisessa sekä henkilöstöä tukeva ja kuunteleva ote henkilöstöjohtamisessa. Lisäksi hänellä on vahvaa oppilashuollollista osaamista ja kokemusta hallinnon ohjelmista. Hän nähdään sopivimmaksi myös haastattelussa esiin tulleiden henkilökohtaisten ominaisuuksiensa ja osaamisensa perusteella.

Ensimmäiselle varasijalle valintaryhmä esittää kasvatustieteen maisteri Tanja Norrenaa ja toiselle varasijalle kasvatustieteen maisteri Marju Puuria.

Viitasaaren lukion rehtori Taimo Halme on hakenut myös Kangasalan lukion rehtorin virkaa, mutta ei edennyt haastatteluihin.

Lue myös: Orivesiläinen hakee rehtoriksi Kangasalle – eteni myös ensimmäiselle haastattelukierrokselle

Juupajoen perusopetuksen rehtorin virkaa haki määrä aikaan mennessä yhdeksän henkilöä.

Lue myös: Yhdeksän pyrkii Juupajoen perusopetuksen rehtoriksi – katso tästä nimilista hakijoista

Heistä kahdeksan täytti kelpoisuusehdon. Kuusi hakijaa haastateltiin.

Valintaryhmän muodostivat kunnanjohtaja Riku Siren, hyvinvointijohtaja Anne Tuovila, kunnanhallituksen puheenjohtaja Juho Eskola ja kunnanhallituksen jäsen Eveliina Helpiölä. Lisäksi asiantuntijaksi oli kutsuttu rehtori Lea Nurminen.

Viittä haastateltiin hallintopäälliköksi

Hallintopäällikön valintaryhmä puolestaan esittää kunnanhallitukselle, että hallintopäällikön virkaan valitaan hallintotieteiden maisteri Nina Kivi.

Hänellä on tehtävään vaadittava koulutus ja kokemusta kunnallishallinnon tehtävistä. Valintaryhmän mielestä hän on sopivin virkaan haastattelussa esiin tulleiden henkilökohtaisten ominaisuuksiensa ja osaamisensa perusteella.

Ensimmäiselle varasijalle esitetään hallintotieteiden maisteri Pauliina Österbergiä ja toiselle varasijalle hallintotieteiden maisteri Petteri Tauriaista.

Virkaa haki määräaikaan mennessä kymmenen henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin viisi hakijaa kunnan yleishallinnon käytännön työkokemuksen perusteella.

Valintaryhmän muodostivat kunnanjohtaja Riku Siren, kunnanhallituksen puheenjohtaja Juho Eskola ja kunnanhallituksen jäsen Eveliina Helpiölä. Lisäksi asiantuntijaksi oli kutsuttu hallintopäällikkö Mervi Korhonen.

Leave a Comment