OrPon liigajoukkue hankki hakkurin Serbiasta – kentällä Milka Stijepic nähtiin jo sunnuntain ottelussa

Milka Stijepic
OrPon liigajoukkue sai uuden hakkurin, kun serbialainen Milka Stijepic liittyi joukkueeseen.

Oriveden Ponnistuksen naisten lentopallon Mestaruusliigajoukkueeseen on liittynyt uusi pelaaja.

Seura tiedotti sunnuntaina tehneensä sopimuksen serbilaisen Milka Stijepicin kanssa. Hakkurin paikalla pelaava Stijepic oli mukana jo sunnuntain ottelussa Puijo Wolleyta vastaan. Paikkakunnalla hän oli ehtinyt olla neljä päivää.

Lue myös: ”Nyt tarvitaan verta ja hikeä kentälle” – OrPo oli kahdessa erässä jo selvässä johtoasemassa, mutta Puijo Wolley kiri ohi ja lopulta myös ottelun voittoon

OrPon tiedotteen mukaan 26-vuotias Stijepic aloitti lentopallon 13-vuotiaana ja rakastui heti lajiin. Peliuransa hän aloitti Serbiassa, jossa hän edusti Belgradin Crvena Zvezda -joukkuetta vuosina 2011–2019.

Kaudeksi 2019–20 hän meni Kazakstaniin VC Kuanyshiin. Italian Cuneossa hän pelasi 2020–21. Kaksi seuraavaa kautta 2021–23 hänen seuransa Unkarissa oli Szent Bendek RA.

Orivedelle Stijepic saapui Serbiasta, missä hän pelasi alkukauden ZOK Ubin joukkueessa.

– Milka tuli OrPoon, koska hän näki siinä hyvän mahdollisuuden urakehitykselleen. Lisäksi samalla pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään Suomea, seuran tiedotteessa sanotaan.

Stipejic kuvaa itseään pelaajana joukkueurheilijaksi ja perfektionistiksi.

– Haluan onnistua kaikessa täydellisesti. Joukkuekaverina olen kannustava ja haluan antaa positiivista energiaa muille tytöille, Stijepic sanoo tiedotteessa.

Stijepic hankittiin OrPoon ukrainalaisen Polina Kochetkovan tilalle. Kochetkova aloitti syksyllä joukkueessa hakkurina, mutta hän loukkaantui. Seura tiedotti marraskuun alussa, että pelaajasopimus Kochetkovan kanssa on purettu yhteisymmäryksessä pelaajan kanssa.

Lue myös: OrPon ja ukrainalaishakkurin tiet eroavat – pelaajasopimus on purettu

Leave a Comment