Henkilöstö- ja hallintopäälliköksi Orivedelle valittu kahden tutkinnon Aila Halsinaho

Talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja valitsi uuteen henkilöstö- ja hallintopäällikön virkaan 1.1.2024 alkaen hallintotieteiden maisteri, yhteiskuntatieteiden kandidaatti Aila Halsinahon Tampereelta. Virkaan haki 36 henkilöä.

Valinta on ehdollinen ja vahvistetaan sen jälkeen, kun virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan ja valintapäätös on saanut lainvoiman.

Haastatteluryhmänä toimivat kaupunginhallituksen puheenjohtaja, henkilöstöjaoston puheenjohtaja, hyvinvointijohtaja sekä talous- ja hallintojohtaja.

Henkilöstö- ja hallintopäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa kaupungin henkilöstöhallinnosta vastaaminen ja palvelussuhde- ja palkka-asioista huolehtiminen, KT-yhteyshenkilön tehtävät, henkilöstöjaoston ja yhteistyötoimikunnan sihteeritehtävät, toimistopalvelujen tulosyksikön esihenkilötehtävät sekä talous- ja hallintojohtajan ja hallintosihteerin sijaisuustehtävät.

Leave a Comment