Vastaa kyselyyn: oletko luovuttanut verta?

Verenluovuttaja

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko luovuttanut verta. Arkistokuva: SPR

Punaisen Ristin veripalvelu kampanjoi aika ajoin ihmisiä luovuttamaan verta ja muistuttaa verenluovuttajia etsiessään, että verenluovutus on helppo ja nopea tapa auttaa. Verivalmisteita tarvitaan sairaaloissa jatkuvasti, ja veren tarvetta lisää se, etteivät verivalmisteet säily pitkään.

Nettisivuillaan veripalvelulla on myös pisara- eli veritilannebarometri, joka kertoo, mitä veriryhmiä verenluovutuksessa tarvitaan juuri nyt.

Orivedellä verta pääsee luovuttamaan seuraavan kerran tulevana perjantaina Klemetti-salissa.

Vastaa nettikyselyyn ja kerro, oletko luovuttanut verta.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?