Mänttävilppulalainen Arto Pirttilahti haluaa Keskustan Pirkanmaan johtoon

Keskustan entinen kansanedustaja Arto Pirttilahti on ilmoittautunut kisaan Pirkanmaan Keskustan puheenjohtajuudesta.

Mänttävilppulalainen Arto Pirttilahti on ehdolla Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtajaksi. Nykyinen puheenjohtaja Tuukka Liuha ilmoitti tänään maanantaina, ettei hän ole enää käytettävissä tehtävään.

– Tuukka Liuhan ilmoituksen ja muutamien yhteydenottojen jälkeen päätin, että olen ehdolla Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtajan tehtäviin. Aiemmat työtehtävät ja poliittiset toimet ovat antaneet minulle kokemusta, näkemystä ja verkostoja piirin johtamiseen. Varsinkin 12-vuotta eduskuntatyötä ovat laajentaneet näkemystäni niin koko Suomen osalta kuin kansainvälisesti.

Pirttilahden mukaan tuleva vuosi on työntäyteinen presidentinvaalien ja EU-vaalien johdosta. Näiden jälkeen valmistaudutaan vuoden 25 kunta- ja aluevaaleihin.

– Työ ei kuitenkaan ole ainoastaan yhden henkilön tai puheenjohtajan tehtävä. Siihen tarvitaan hyvää yhteistyötä henkilöstön, hallituksen ja jäsenten välillä.

Pirttilahti kiittää Tuukka Liuhaa vahvasta piirin johtamisesta seitsemän viime vuoden aikana.

– Nämä vuodet eivät ole olleet helppoja, kun katsoo Keskustan kokonaiskannatusta ja erinäisiä puolueen puheenjohtajan sekä piirin henkilöstön vaihdoksia. Liuha on kuitenkin jaksanut vääntää tahkoa ja pitää yllä aatteen lippua myös vastatuulessa. Toivon, ettei Liuhan työ jää tähän, vaan että hän jaksaisi antaa panoksensa vielä muissa tehtävissä.

Keskustan Pirkanmaan piirin kokous pidetään torstaina 16. marraskuuta alkaen kello 17 Valkeakosken ammattiopistolla.

Leave a Comment