Viime vuoden keväällä toimintaansa Lylyyn tuonut Hyvä Olo Ilona laajentaa nyt myös Orivedelle – samaan aikaan yritys viettää 20-vuotisjuhlavuottaan

Muutettuaan Lylyyn Ilona Fagerlund-Rauhanen toi hyvinvointikeskuksensa palveluja entisiin Merosen kaupan tiloihin. Nyt yritys laajentaa myös Orivedelle. Arkistokuva: Heli Rahkonen

Hyvinvointi-, kuntoutus- ja fysioterapiapalveluita tarjoava Hyvä Olo Ilona laajentaa toimintaansa Orivedelle marraskuun alussa.

Oriveden lisäksi yrityksellä on kolme toimipistettä Tampereella ja yksi Lylyssä. Sinne yrittäjä Ilona Fagerlund-Rauhanen avasi hoitolan viime vuoden maaliskuussa.

Lue myös: Etätyöajan sohvalla röhnöttäminen ja keittiön pöydän ääressä työskentely näkyvät sekä hartioissa että hierontapalveluiden kysynnässä – koronan Lylyyn tuoma pariskunta laajensi hierontayrityksensä tällä viikolla entisiin Merosen kaupan tiloihin

Orivedellä tilat löytyivät Vainionkujalta samasta kiinteistöstä LVI-asennus ja rakennuspalvelun kanssa. Oriveden toimipisteessä vetovastuun ottaa Fagerlund-Rauhasen tytär Pauliina Kiviö.

– Hän on tähän asti työskennellyt Kaukajärven toimipisteessä Tampereella, mutta on muuttanut Orivedelle, joten hänelle tuli nyt hyvä sauma lähteä vetämään tätä. Hän on työskennellyt yrityksessä jo kymmenen vuotta, Ilona Fagerlund-Rauhanen kertoo.

”Veri veti takaisin omiin hommiin”

Oriveden toimipisteessä tarjotaan Fagerlund-Rauhasen mukaan lähtökohtaisesti samoja palveluita kuin Lylyssä. Näitä ovat hieronta, vyöhyketerapia, jäsenkorjaus, akupunktio, purentaelimistön käsittely ja hemmotteluhoidot.

– Orivedellä tulevat lisäksi personal trainer -palvelut, shiatsu ja thai-hieronta, Fagerlund-Rauhanen kertoo.

Vuosi sitten keväällä Fagerlund-Rauhanen siirtyi itse osa-aikaiseksi yrittäjäksi ja teki lisäksi töitä laboratoriossa Oriveden terveyskeskuksessa. Nyt hän on kuitenkin palannut hoitojen pariin ja tekee niitä Lylyn lisäksi myös Orivedellä.

– Veri veti takaisin näihin omiin hommiin, hän kertoo puhelimitse.

– Kun työnsä tekee hyvin, töitä riittää, sanoo 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän yrityksen perustaja.

Työntekijöitä yrityksen toimipisteissä on yhteensä parikymmentä.

Orivedellä yritys on toiminut aiemminkin yhteistyökumppani Pirten tiloissa, mutta tuo yhteistyö on päättynyt jo aiemmin.

Lue myös: Stressiä poistavat hoidot voivat tuoda apua lapsettomuuteen

Leave a Comment