Tasuri tuli, mutta sekin piti Tuiskun mukana kärkikahinoissa – joukkueella on mahdollisuus kerätä loppukauden aikana vielä 12 sarjapistettä

Oriveden Tuisku nappasi itselleen yhden sarjapisteen lisää, kun se kohtasi syyskuun ensimmäisellä viikolla keskiviikkona Ilves/4:n. Tampereella pelattu ottelu päättyi 1–1.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa kesäkuun alussa Tuisku voitti Ilveksen lukemin 5–2.

Tasapeli oli Tuiskulle toinen peräkkäinen. Edeltävänä sunnuntaina joukkue päätyi tasapeliin myös TPV/2:n kanssa. Syyskaudella Tuisku ei kuitenkaan ole hävinnyt yhtään seitsemästä pelaamastaan ottelusta. Voittoja on tullut viisi.

Lue myös: Ei vieläkään Tuiskulle tappiota – ottelu sarjakakkosta vastaan päättyi tasapeliin

Sarjataulukossa Tuisku on nyt neljäntenä 38 pisteellä. Eroa kärkipaikan ottaneeseen, myös upeaa syyskautta pelaavaan FC Lasteniin on kuitenkin vain neljä pistettä.

Sarjan toisena on TPV/2 ja kolmatta paikkaa pitää Fish United. Molemmilla joukkueilla on 41 pistettä.

Tuiskulla on kauden otteluista pelaamatta vielä neljä. Ne voittamalla joukkue voi kerätä saldoonsa 12 pistettä lisää.

Myös muilla sarjan kärkipaikasta ja noususta Neloseen taistelevilla kolmella joukkueella on vielä neljä ottelua pelaamatta.

Seuraavaksi Tuisku kohtaa kotikentällään Urjalan Palloseuran. Ottelu pelataan sunnuntaina. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Tuisku oli Urjalaa parempi lukemin 0–4.

Syyskuun lopulla Tuisku kohtaa vielä tamperelaisen TAS:n ja Vesilahden Visan. Loppuhuipennuksena edessä on vielä lokakuun alussa kotiottelu tällä hetkellä sarjan kärkipaikkaa pitävää FC Lastenia vastaan.

Leave a Comment