Marjo Mäkinen-Aakula valittiin ympäristö- ja ilmastojaoston jäseneksi

Pirkanmaan maakuntahallitus on asettanut keskuudestaan ympäristö- ja ilmastojaoston toimikaudelle 2023–2025.

Jaostoon saatiin myös orivesiläisedustus, kun Marjo Mäkinen-Aakula (kesk.) nimettiin sen jäseneksi.

Jaostoon valittiin yhteensä kuusi jäsentä.  Muut jaoston jäsenet ovat Sofia Vikman (kok.), Atanas Aleksovski (sd.), Lassi Kaleva (ps.) Sina Isokallio (vihr.) ja Virva-Mari Rask (vas.).

Tiedotteessaan Pirkanmaan liitto kertoo, että Pirkanmaan maakuntahallituksen ympäristö- ja ilmastojaosto muodostettiin siten, että kullakin maakuntahallituksessa edustetulla puolueella on siinä yksi jäsen, ja jaosto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Päätöksentekojäsenten lisäksi jaostoon nimetään kaksi asiantuntijajäsentä Pirkanmaan liitosta, kaksi asiantuntijajäsentä Pirkanmaan ely-keskuksesta sekä kaksi nuorisoedustajaa Nuva ry:n Pirkanmaan piiristä.

Tiedotteessa kerrotaan, että Pirkanmaan liiton edustajana jaostossa jatkaa suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen, ely-keskuksen edustajina johtaja Mari Rajala ja johtava asiantuntija Soili Ingelin sekä nuorisoedustajina Tähkä Tolvanen ja Emmi Kallio.

Jaoston esittelijänä jatkaa suunnittelupäällikkö Marko Mäkinen ja sihteerinä projektipäällikkö Liisa Hyttinen Pirkanmaan liitosta.

Leave a Comment