Laulukilpailun ilmoittautumisaikaa jatkettu – uusi kilpailu alakouluikäisille Tampereella tarjoaa esiintymiskokemusta

Pieni jatkoaika antaa vanhemmille ja opettajille vielä muutamia lisäpäiviä aikaa ilmoittautua Laulun aarre -tapahtumaan. Uuden lastenlaulukilpailun esikarsinta järjestetään Tampereella 15.–17. syyskuuta.

Lapsia on tulossa jo Tampereelta, Kuhmoisista, Nokialta, Lempäälästä, Virroilta, Sastamalasta, Orivedeltä, Ylöjärveltä ja Vesilahdelta. Parista kunnasta tulee opettajan innostamana ryhmäkin syysretkelle.

– Ilmoittautumisia on tullut todella mukavasti, ja lähes kaikki toivotut esiintymisajat pystytään toteuttamaan, Majaoja-säätiön asiamies Ritva Tiainen kertoo tapahtuman tiedotteessa.

– Elokuun loppu on kuitenkin tullut monille niin nopeasti vastaan, että jatkamme ilmoittautumisaikaa muutamilla päivillä siltä varalta, että joku vasta nyt päättää sittenkin osallistua.

Jatkettu ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 6. syyskuuta. Esikarsintojen lauluvuorot jaetaan kaikkien 31.8. mennessä ilmoittautuneille, ja he saavat tiedon heti kuun alussa. Kaikkien pitää vahvistaa oma esiintymisvuoro sähköpostiin tulevan linkin kautta 8.9. mennessä.

Ainutlaatuinen esiintymistilaisuus alakouluikäisille

Laulukilpailun sääntöjen mukaan osallistua voivat kaikki alakouluikäiset Pirkanmaalla asuvat tai koulua käyvät alakouluikäiset lapset. Esikarsintaan pääsevät kaikki ilmoittautuneet. Kilpailusarjoja on kolme syntymävuosien mukaan.

Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada esiintymiskokemusta turvallisessa seurassa. Musiikkikasvattaja Soili Perkiön johtama tuomaristo antaa laulajille kannustavaa palautetta. Esikarsinnassa lauletaan tuomariston edustajille omalla yksityisellä lauluvuorolla, tiedotteessa kerrotaan.

Finaalivaiheessa jatkoon valitut pääsevät esiintymään Tampereen konservatorion Pyynikkisalissa pienen akustisen orkesterin kanssa. Semifinaali ja finaali ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Rahapalkintojen lisäksi voittajille on luvassa juhlagaala Näsinneulassa sekä upeita esiintymismahdollisuuksia.

Laulun aarre -kilpailu on maksuton niin osanottajille kuin yleisölle. Tapahtuman järjestää tamperelainen Majaoja-säätiö.

Leave a Comment