Millainen on uutukainen Talo maalta -hanke? Miten korkojen nousu vaikuttaa arkeen? Pian ilmestyvä Rakentaminen ja koti -teema kertoo ajankohtaista asumisesta

Syyskuussa ilmestyvä Rakentaminen ja koti -teema kertoo muun muassa uudesta Talo maalta -hankkeesta, jossa vanhoille kiinteistölle etsitään uutta käyttäjää.

Rakentamisen kustannukset ovat nousseet tuntuvasti viimeisen vuoden aikana. Syyskuun 13. päivä ilmestyvässä Rakentaminen ja koti -teemassamme luomme katsauksen rakentamisen tämän hetken tilanteeseen ja siihen, millainen on rakennusyhtiöiden uudiskohteiden myyntitilanne. Entä ovatko perheiden budjetit kodinrakentamisessa paisuneet rakennusmateriaalien kallistumisen myötä?

Luvassa on myös ajankohtaista asiaa asuntolainojen korkojen noususta ja niiden vaikutuksesta kotitalouksien arkeen.

Vinkkaamme myös Talo maalta -hankkeesta, joka on vanhojen kiinteistöjen omistajien ja maaseudulla asumisesta kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka.

Teemassa jaamme lisäksi monipuolisesti vinkkejä kierrätykseen ja siihen, miten kartongit, metallit ja muovit saa lajiteltua pienessäkin asunnossa siististi. Kerromme myös biojätteen keräysvelvoitteen laajenemisesta ja erilaisista biokierrätyksen vaihtoehdoista, kuten suosituksi osoittautuneesta biokimpasta.

Leave a Comment