OrPon lentopallojaosto ja Tuisku etsivät pitkään yhteistä seuratyöntekijää – nyt sellainen on löytynyt

Oriveden Sanomat uutisoi 10.6.2022 OrPon lentopallojaoston ja Tuiskun seuratyöntekijähaun päättyneen ehdokkaiden puutteen vuoksi.

Lue lisää: OrPon lentopallojaosto ja Tuisku hakevat yhteistä seuratyöntekijää junioreille – haku on päättynyt vain toistaiseksi, koska ehdokkaita oli vähän

Nyt työpaikka on täytetty. Brasilialaissyntyinen Manuel ”Bené” Rodriguez aloitti seuratyöntekijän tehtävät kesäkuun alussa. Rodriguez on pelannut jalkapalloa muun muassa Tamu-K:ssa.

Yhteistyö OrPon lentopallojaoston ja Tuiskun välillä alkoi, kun seurat huomasivat tarpeen samankaltaiselle työntekijälle.

Seurat tekivät vuoden 2021 syksyllä anomuksen opetus- ja kulttuuriministeriölle seuratyöntekijän palkkaamisesta. Rahoitus myönnettiin viime vuoden huhtikuussa, mutta sopivaa työntekijää ei saatu palkattua.

– Pari henkilöä valittiinkin, mutta he saivat parempia tehtäviä muualta. Sen vuoksi asia venähti. Tämän vuoden toukokuussa kuitenkin tärppäsi, Tuiskun valmennuspäällikkö Mika Tapiolinna kertoo.

Seuratyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa nuorten jalkapallo- ja lentopalloryhmien valmentamista sekä leirien ja kilpailutapahtumien suunnittelua, organisointia ja ohjausta.

– Rodriguezin työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Myös ensi vuodelle on mahdollista hakea opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitusta, jota aiomme ilman muuta hakea, Tapiolinna sanoo.

Leave a Comment