Otetaan uusiksi vuoden päästä – kiitos kaikille, jotka olitte tänä vuonna mukana Längelmäveden Kesäpäivässä

Längelmäveden Kesäpäivässä lauantaina sade kasteli kävijät, näytteilleasettajien katokset ja osan ohjelmaa tapahtumaan järjestäneistä. Tapahtuman aikana alkoikin levitä nopeasti varma tieto, että kyse on ensimmäisestä kerrasta, kun päivää vietetään sadesäässä. Pitkään kestänyt hyvä tuuri päättyi siis tähän!

Ihmisten mieliin sää ei kuitenkaan vaikuttanut. Tuntui ihan siltä, että paikalle tulleet olivat ottaneet oppia motoristipiireistä tutusta lausahduksesta: sateen sattuessa ajamme sateessa.

Oriveden Sanomat järjestää tapahtuman yhdessä Eräjärven Urheilijoiden ja Rönnin huvikeskuksen kanssa. Vuosi sitten harjoittelimme tapahtuman järjestämistä yhdessä ja tänä vuonna teimme jo asioita toisin kuin edellisellä kerralla. Yhteinen tavoitteemme on tehdä Längelmäveden Kesäpäivästä kesän rennoin päivä, jonka aikana on ohjelmaa koko perheelle.

Längelmäveden Kesäpäivä ei kuitenkaan olisi mitään ilman teitä kaikkia lähiseudun yhdistyksiä, toimijoita ja asukkaita, jotka olitte mukana tapahtumassa. Kiitos siis teille kaikille, että olitte tekemässä Kesäpäivää yhdessä meidän kanssamme.

Ja älkää huoliko, emme aio vielä kahden tapahtuman jälkeen luovuttaa. Längelmäveden Kesäpäivää vietetään siis myös vuoden kuluttua. Luvassa on silloinkin varmasti jotain uutta ja jotain vanhaa. Laittakaa siis päivä jo mieliinne: vuoden päästä heinäkuun ensimmäisenä lauantaina nimittäin taas rokataan!

Leave a Comment