Oriveden Tuisku lähti kesätauolle niukka tappio niskassaan – FC Lasten nousi voittoon aivan ottelun viimeisillä minuuteilla

Oriveden Tuisku, Apassit
Oriveden Tuisku on nyt pelannut miesten Vitosessa 11 ottelua. Alkukesästä joukkue kohtasi Rovastinkankaalla Apassit. Arkistokuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden Tuisku ei saanut jatkettua voittoputkeaan viiden ottelun mittaiseksi jalkapallon miesten Vitosessa.

Joukkue kohtasi tiistai-iltana Tampereella FC Lastenin ja palasi ottelureissulta kotiin niukan tappion kanssa. Ottelu päättyi kotijoukkueelle lukemin 2–1.

Tuisku aloitti ottelun tyrmäävästi, kun Erno Koskinen siirsi joukkueen johtoasemaan jo kolmannella peliminuutilla.

Johtoasemansa joukkue piti toiselle puoliajalle saakka. Tasoituksen teki Taavi Abruquah ottelun 47. minuutilla.

Tasapeli muuttui FC Lastenin voitoksi vasta aivan ottelun loppuhetkillä, kun Eetu Hanhiniemi tälläsi pallon Tuiskun maaliin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää noin kaksi minuuttia.

Seuraava sarjaottelu vasta heinäkuun lopussa

Oriveden Tuiskulla on edessään nyt kesätauko Vitosen otteluista. Seuraavan kerran se taistelee sarjapisteistä 30. heinäkuuta, kun se kohtaa Rovastinkankaalla Nekalan Pallon.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran. Huhtikuun lopulla Kaukajärvellä palatussa ottelussa Tuisku oli selkeästi parempi latomalla vastustajan verkkoon seitsemän maalia. Nekalan Pallo ei onnistunut maalinteossa ottelussa kertaakaan.

Tuisku on nyt pelannut Vitosessa 11 ottelua, joista se on voittanut seitsemän ja hävinnyt neljä. Sarjapisteitä sillä on kasassa 21 ja sarjataulukossa se on neljäntenä.

Tuiskun edellä sarjataulukossa olevat joukkueet ovat keskiviikkoon mennessä pelanneet yhden ottelun vähemmän kuin orivesiläiset. Sarjaa johtaa Fish United 26 pisteellä, toisena on FC Lasten 23 pisteellä ja kolmantena on TPV/2 22 pisteellä.

Miesten Vitosessa Tuiskun lohkossa on yhteensä 12 joukkuetta. Lohkossa pelataan kaksinkertainen sarja eli joukkueet kohtaavat toisensa kahteen kertaan.

Lohkon voittaja nousee suoraan ensi kaudeksi Neloseen. Lohkossa neljän viimeisen joukossa olevat tippuvat ensi kaudeksi Kutoseen.