Oriveden Tuisku päihitti Ilveksen – vieraat saivat lähteä kotiin 5–2 tappio niskassaan

Oriveden Tuisku voitti Ilves/4:n selkein luvuin 5–2 viime viikon perjantaina Rovastinkankaalla pelatussa ottelussa.

Tuisku aloitti maalien teon jo ottelun kolmannella minuutilla. Maalin teki Eino Koho.

Vain kolme minuuttia myöhemmin pallo oli jo toistamiseen Ilveksen maalissa. Tällä kertaa onnistujana oli Erno Koskinen.

Ensimmäinen puoliaika päättyi tilanteessa 3–0, kun myös Eerik Koskinen onnistui maalinteossa.

Toisella puoliajalla Ilves kavensi, mutta se ei Tuiskun peliä laittanut sekaisin. Vain hetki Ilveksen kavennusmaalin jälkeen, Tuisku karkasi jälleen kolmen maalin karkumatkalle.

Maalintekijäksi merkittiin ottelussa jo toistamiseen Erno Koskinen.

Ilveksen toinen maali 64. minuutilla merkittiin Tuiskun omaksi maaliksi. Lukemiin 5–2 ottelun tuloksen viimeisteli Tuiskun Juho Saramäki ottelun 78. minuutilla.

Miesten Vitosessa pelaava Tuisku on nyt voittanut seitsemästä ottelustaan neljä. Sarjapisteitä sillä on 12 ja joukkue on sarjataulukossa neljäntenä. Myös Nekalan Pallolla ja Urjalan Palloseuralla on 12 sarjapistettä, mutta Tuiskun maaliero on parempi.

Seuraava ottelu Tuiskulla on perjantaina, jolloin se matkaa Urjalan Palloseuran vieraaksi. Joukkueet ovat edellisen kerran kohdanneet elokuussa 2020. Silloin Urjala vei ottelun 0–6.

Urjalalla on myös menossa voittoputki. Se on voittanut kolme edellistä otteluaan. Pisteet kotiin joukkue haki muun muassa sarjataulukossa toisena olevalta FC Lastenilta.