Vastaa kyselyyn: mitä mieltä olet Oriveden torialueen suunnitelmista?

Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä mieltä olet torin suunnitelmista. Havainnekuva: Destia

Oriveden torialueen on suunniteltu laajenevan linja-autoaseman suuntaan, ja suunnitelmissa toria rajaamaan rakennettaisiin polveileva istutusalue. Jos suunnitelmat käyvät toteen, liikuntahallin puiston yhteyteen tulisi esiintymislava, ja Makasiininraitilta olisi suora yhteys torille. Suunnitelmissa Makasiininraitin elämyksellisyyttä lisättäisiin kasvillisuuden ja taideseinien avulla.

Lue myös: Oriveden tori laajenisi linja-autoaseman suuntaan, jos nyt tehdyt suunnitelmat käyvät jonain päivänä toteen – torin lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat myös Makasiininraitin elävöittäminen ja liikuntahallin puistoon nouseva esiintymislava

Torisuunnitelman mahdollisen toteutuksen hintalappu ei vielä ole tiedossa. Oriveden kaupungin investointisuunnitelmassa hankkeen toteuttamiselle ei myöskään ole vielä varattu rahaa.

– Jossain puolen miljoonan ja miljoonan välissä se on, jos jotain pitää sanoa, sanoi torialueen yleissuunnitelmaprojektissa projektipäällikkönä toimiva Laura Soosalu Destialta yleisötilaisuudessa.

Lue myös: Torisuunnitelman toteutuksen hintalappua on vielä vaikea arvioida, mutta miljoona euroakin tuli mainittua – kuntalaistilaisuudessa yleisöä kiinnosti myös, tuleeko alueelle lisää parkkipaikkoja

Lue myös: Suunnitelma on upea, mutta matkaa toteutukseen on vielä runsaasti – hyvien puitteiden lisäksi torille tarvitaan myös kävijöitä

[wpforms id=”60219″]

Leave a Comment