IL: Jasmin Jämsen on Miss Helsinki New Era -semifinalisti

Eräjärveläinen Jasmin Jämsén on yksi Miss Helsinki New Era -semifinalisteista.

Asiasta uutisoi torstaina 1. kesäkuuta Iltalehti.

Iltalehden sivuilla Jasmin Jämsén kertoo toimivansa yhdessä äitinsä kanssa yrittäjänä Juupajoella Walleniuksen Wapriikissa. Kilpailuun hän kertoo osallistuvansa viedäkseen yritystoimintaansa eteenpäin.

Mottonsa Jämsén kertoo olevan se, että oikeat päätökset eivät tunnu valinnoilta.

Kisan semifinaaliin on valittu 20 naista ympäri Suomen.

Miss Helsinki New Era on entinen Miss Helsinki -kisa, jota on uudistettu ja vielä myös uudistetaan. Jo viime vuonna kisassa keskityttiin aiempaa enemmän kauneuden sijaan bisnekseen.

Nyt kilpailun nettisivuilla kerrotaan, että Miss Helsinki New Era on business-kilpailu, joka keskittyy naisten uran kehittämiseen ja yritystoiminnan rakentamiseen.

– Miss Helsinki New Era -koulutukset ovat täynnä tärkeitä teemoja, jotka auttavat rakentamaan vahvan henkilö- tai yrittäjäbrändin, hallitsemaan sosiaalista mediaa ja luomaan voittavan ura- tai yritysstrategian. Koulutukset tarjoavat myös tilaisuuden kehittää esiintymistaitoja ja hallita paineita johtajan roolissa. Uudistuksen myötä koulutuksissa kilpailijat asetetaan kiperiin, vastuullisiin ja haastaviin tilanteisiin yksilöinä sekä ryhmässä, kisan nettisivuilla kerrotaan.

Kisan alustavan aikataulun mukaan semifinaali käydään 22. heinäkuuta ja finaaliin päässeiden nimet julkistetaan 4. elokuuta.

Leave a Comment