Toiseenkin etsivän paikkaan on löydetty henkilö – tehtävään tuli yhdeksän hakemusta

Orivedellä avoinna olleeseen toiseenkin etsivän nuorisotyöntekijän työsuhteeseen on nyt löydetty henkilö.

Valituksi tehtävään tuli Virve Kuronen, jolla on myös aiempaa kokemusta etsivän nuorisotyöntekijän työstä.

Lue myös: Oriveden ja Juupajoen etsivälle nuorisotyölle 60 000 euron avustus – työntekijät ovat vaihtumassa

Hakuaika tehtävään päättyi 10. toukokuuta. Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhdeksän henkilöä, joista kahdeksan täytti sen kelpoisuusehdot. Haastatteluun kutsuttiin viisi hakijaa.

Haastattelujen jälkeen haastattelutyöryhmä oli valittavasta henkilöstä yksimielinen. Ryhmään kuuluivat hyvinvointipäällikkö Tuija Peurala ja työllisyyspalveluiden päällikkö Meri Soikka.

Varsinaisen päätöksen Kurosen valinnasta on tehnyt talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja viranhaltijapäätöksenä.

Etsivä nuorisotyö on nuorisotyötä, jonka keskeisenä tehtävänä on tavoittaa eri syistä syrjäytymisvaarassa olevat alle 29-vuotiaat nuoret ja auttaa heitä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään heidän kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille.

Työtä tehdään yhteistyössä muiden nuorten parissa toimivien tahojen kanssa.

Orivedellä etsivää nuorisotyötä tekee kaksi vakituisessa työsuhteessa olevaa nuorisotyöntekijää ja työkenttänä on Oriveden lisäksi Juupajoki.

Lue myös: Nuorten kampuksen ovelle koputettiin viime vuonna digitaalisesti yli 370 000 kertaa – ”Some on niin tärkeä osa nuorten arkea, että jos me haluamme tehdä laadukasta työtä, niin meidän täytyy olla myös siellä mukana”

Leave a Comment