Oriveden kirkossa on jälleen Kevätpäivien aika – tapahtuma on ensimmäisen kerran järjestetty vuonna 1985

Oriveden kirkossa järjestetään jälleen perinteiset Kevätpäivät, tiedottaa Oriveden seurakunta.

Tällä kertaa päivien teemana on Jumalan kämmenellä. Tapahtuma alkaa sunnuntaina ja päättyy tiistaina. Sunnuntaista messua lukuun ottamatta Kevätpäivien tilaisuudet järjestetään iltaisin.

Seurakunnan tiedotteessa kerrotaan, että Kevätpäiviä on Oriveden kirkossa vietetty säännöllisesti jo 38 vuoden ajan vuodesta 1985 lähtien. Tapahtuman yhteistyökumppani on Hämeen evankelisluterilainen Kansanlähetys. Alusta alkaen päivien suunnittelussa ja toteutuksessa on kuitenkin ollut mukana joukko Oriveden seurakunnan vapaaehtoisia vastuunkantajia.

Yksi seurakunnan vapaaehtoisista on Matti Hernesniemi, joka on jo pitkään hoitanut päivien valmisteluita ja käytännön asioita.

– Kevätpäiville voi tulla hiljentymään, rohkaistumaan ja kuulemaan Jumalan sanan opetusta, Hernesniemi kertoo tiedotteessa.

Tänä keväänä päiville saadaaan vieraiksi muun muassa evankelista Liisa Pura Tammelasta, Uusi tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela Riihimäeltä, kirkkoherra Mika Tapiolinna Orivedeltä sekä piirijohtaja Ilkka Päiväsaari Kansanlähetyksestä.

Leave a Comment