OrPon toinen pelaajasopimus on julkistettu – kaksi kautta liigajoukkueessa pelannut Jessika Mursula jatkaa seurassa

OrPo, JymyVolley
Jessika Mursula jatkaa yhden vuoden sopimuksella OrPossa. Arkistokuva: Veli-Jussi Lietsala

OrPon liigajoukkueessa pelaa myös ensi kaudella keskitorjuja Jessika Mursula. Hän on tehnyt OrPon kanssa vuoden sopimuksen.

OrPo tiedotti pelaajasopimuksesta lauantaina seuran Facebook-sivulla.

Lue myös: OrPon ensimmäinen pelaajasopimus on julkistettu – joukkueeseen liittyy äskettäin SM-hopeaa voittanut nuori

Mursula liittyi OrPon liigajoukkueeseen kaudelle 2021–2022. Hän teki tuolloin joukkueen kanssa 1+1 vuotisen sopimuksen.

Päättyneen liigakauden jälkeen Mursula pelasi tänä keväänä myös OrPon A-tyttöjen SM-finaaliturnauksen joukkueessa ja saavutti siinä SM-hopeaa.

20-vuotias Mursula on Töysän Vedon kasvatti ja lentopalloa hän alkoi tosissaan pelaamaan Kuortaneen lentopallolukiossa.

Kuortaneelta Mursula tuli opiskelemaan Oriveden lukion lentopallolinjalle. OrPon tekemässä some-päivityksessä kerrotaan, että Mursula odottaa parhaillaan kevään ylioppilaskirjoitusten tuloksia.

Kaksi kautta OrPossa pelannut Mursula kertoo päivityksessä myös, että haluaa jatkaa OrPossa ennen kaikkea valmentaja Andrea Carasin takia.

– Ensi kaudella aion satsata pääasiassa lentopalloon ja tehdä ehkä jotain töitä sen ohella, 184-senttinen Mursula kertoo seuran päivityksessä.

Facebook-päivityksessä kerrotaan myös, että Mursulan tavoitteena on alkavalla liigakaudella kehittyä mahdollisimman paljon joka osa-alueella. Päätavoitteensa hän on kuitenkin asettanut pidemmälle aina ulkomailla pelaamiseen asti.

– Jos joskus haluaa ulkomaille, niin on paras mahdollisuus päästä sinne, kun on Andrea valmentajana. Tykkään myös Orivedestä, sopivan pieni paikka, Mursula sanoo pelaajasopimuksesta kertovassa some-päivityksessä.

Leave a Comment