OrPon A-tytöt voitti oman lohkonsa ja eteni mitalipeleihin – sunnuntaina selviää, saako joukkue SM-mitalin

OrPon A-tyttöjen joukkue voitti kaikki päivän ottelunsa, kun Tampereella pelattiin lauantaina A-tyttöjen SM-finaaliturnausta.

Lue myös: OrPon A-tytöt taistelevat mestaruudesta viikonloppuna – kahdeksan joukkueen lopputurnaus pelataan Tampereella

OrPo oli myös lohkonsa ykkönen ja eteni näin neljän parhaan joukkueen joukkoon. Mitaleista OrPon kanssa huomenna taistelevat Lempo-Volley Lempäälästä, helsinkiläinen Puma-Volley ja Arctic Volley Rovaniemeltä.

Finaalin alkusarjassa OrPo voitti kaikki kolme otteluaan antamatta erääkään vastustajille.

Aamulla päivän ensimmäisessä ottelussa OrPo kohtasi Nurmon Jymyn. OrPo vei ottelun 2–0 (25–23, 25–21).

Iltapäivän ottelussa OrPon vastustajaksi tuli Euran Raiku. OrPo voitti ottelun 0–2 (13–25, 13–25).

Illan ottelussa OrPo kohtasi helsinkiläisen Puma-Volleyn. OrPo vei ottelun 2–0 (25–17, 25–11).

Toisesta lohkosta Lempo-Volley eteni mitalipeleihin myös ottamalla kolme voittoa. Lempo-Volley joutui kuitenkin taipumaan yhden erän verran niin Vaasan Kiistolle kuin Actic Volleylle. Arctic Volleylta voittamansa erätkin Lempo-Volley vei niukasti. Toinen niistä meni jatkopalloilla ja ratkaisevan kolmannen erän Lempo-Volley voitti 15–13.

Sunnuntaina OrPo kohtaa aamupäivällä pelattavassa ottelussa Arctic Volleyn. Voittaja etenee finaaliin taistelemaan Suomen mestaruudesta. Ottelun häviäjä pelaa sijoista kolme ja neljä.

OrPon pelaajista lauantain kolmessa ottelussa eniten pisteitä tehtaili Ada Aronen. Pisteitä hän teki 34. Eniten pisteitä päivän otteluissa teki Arctic Volleyn Miia Maria Mäkikyrö. Hän teki kolmessa ottelussa 41 pistettä.

OrPon joukkueeseen kuuluvat Ada Aronen, Oona Viljanen, Jessika Mursula, Annastiina Tarkkanen, Naomie Jeger, Liisa Soimasuo, Henna Strengell, Moona-Maria Puputti, Nea Ojala, Laura Sarajärvi, Minttumaaria Ryömä ja Petra Lehtinen.

Leave a Comment