Tuttu kesätapahtuma pidetään myös tänä vuonna – Längelmäveden kesäpäivää vietetään heinäkuun alussa

Längelmäveden kesäpäivää vietetään ensi kesänä tuttuna ajankohtana heinäkuun ensimmäisenä lauantaina.

Längelmäveden kesäpäivä järjestetään myös tänä vuonna. Ajankohta on tuttu heinäkuun ensimmäinen lauantai. Myös järjestämispaikka pysyy samana eli kesäpäivää vietetään Rönnin tanssilavan ympäristössä Längelmäveden rannalla.

Lue myös: Uusorivesiläiset, kanta-asukit ja ”Helsingin heinäsirkat” sulassa sovussa – karhukin Rönnissä kuljeskeli

Tapahtuman runko pysyy monin osin samana kuin aiemmin. Paikalliset yhdistykset, toimijat ja yritykset pääsevät esittelemään tapahtumassa toimintaansa ja kuulemaan kävijöiltä, mitä he toimijoilta vielä toivoisivat.

Kesäpäivä on myös perinteisesti ollut tapahtuma, jossa kesäasukkaat ja paikkakuntalaiset kohtaavat toisiaan. Lisäksi tapahtumassa on ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsille.

Tapahtuma on kaikille avoin eikä kävijöiltä peritä pääsymaksua.

Yhdistykset ja yritykset voivat jo varata tapahtumaan esittelypaikkoja. Varauksia ottaa vastaan Eräjärven Urheilijat sähköpostitse. Oriveden, Juupajoen ja Längelmäen yhdistyksiltä ja yrityksiltä ei peritä maksua esittelypaikasta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Eräjärven Urheilijat ja Oriveden Sanomat.

Leave a Comment