Hörppäätkö aamukahvisi Juupajoki-mukista tai pakkaatko ostoksesi Kopsamo-kassiin? – Vastaa kyselyyn ja paljasta Juupajoki-tuotteesi!

Mitä Juupajoki-aiheista sinulla on käytössä, kaapissa tai koristeena? Ota kuva ja lähetä meille! Kuva: Heli Rahkonen

Juupajoen kunnalla on tänä vuonna 110-vuotissynttärit. Tässä yhteydessä haluaisimme nähdä teidän lukijoiden Juupajoki-aiheisia tuotteita, ovatpa ne sitten kasseja, t-paitoja, pipoja, mukeja tai jotakin ihan vallan muuta.

Vastaa siis kyselyyn ja paljasta, mitä Juupajoki-aiheista esineistöä sinulta löytyy kaappien kätköistä tai päivittäisestä käytöstä. Nappaa mukaan kuva! Olisi kiva kuulla myös vähän tarinaa tuotteen takaa.

Kokoamme kuvista ja tarinoista jutun Juupajoki 110 vuotta -teemanumeroon ensi kuussa.

[wpforms id=”56021″]

Leave a Comment